Premiedryss i Storgata på Lillehammer

15. mars 2019 – 2609 Lillehammer – 100.000 kroner – 3.704 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst ble delt ut i postnummer 2609 Lillehammer. 27 lodd delte premiepotten på 100.000 kroner der hvert lodd ga en premiegevinst på 3.704 kroner.

Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen samlet den heldige gjengen i postnummer 2609 i Storgata i Lillehammer. Her fikk de utdelt både blomster og sjekker. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge og møte alle de herlige vinnerne», strålte hun omgitt av de glade vinnerne. I Postkodelotteriet vinner du nemlig sammen med de nærmeste naboene dine, enten i samme postnummer eller postkode.

Postkodelotteriet ble lansert i fjor høst, men er allerede en stor suksess i andre land som Nederland og Sverige. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnement i lotteriet.

Å gi tilbake til samfunnet har vært viktig for Postkodelotteriet helt siden starten i Nederland i 1989. Dette har ført til at Postkodelotteriet er den tredje største humanitære private giveren i verden – med nærmere 90 milliarder kroner delt ut til gode formål over hele kloden. Bare i fjor delte det svenske Postkodelotteriet ut 1,1 milliard svenske kroner alene til en lang rekke organisasjoner. I Norge eier Postkodelotteriet konsesjonen sammen med SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond, som får minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra. Tidligere i år delte Jorun Stiansen ut den første sjekken til de to.

Vil du også ha sjansen til å vinne?