Vant postkodegevinsten alene: - Jeg trodde det var noen som lurte meg!

12. april 2019 – 1960RI Løken – 250.000 kroner

Det var én heldig vinner da ukens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 1960RILøken i Akershus.

Kvinnen i 70-årene var den eneste med lodd i postkoden, og stakk derfor av med hele premiepotten på 250.000 kroner. «Jeg trodde første det var noen som lurte meg og sjokket har ikke lagt seg helt ennå. Som minstepensjonist kommer dette selvfølgelig god med», sier hun og forteller at hun allerede har tenkt å bytte ut litt møbler hjemme.

Postkodelotteriet startet i Norge i fjor høst, og har konsesjon til å selge 125.000 abonnement. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, som begge jubler over den gode starten og bekrefter at pengene er kjærkomne midler. «Nå kan vi sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», forteller generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier.

Jorun Stiansen har vært Postkodelotteriets ambassadør siden oppstarten, og har nå fått selskap av tidligere alpinist og programleder i 71 grader nord Tom Stiansen. «Det er utrolig gøy å få dele ut premier rundt om i hele Norge, enten det er på telefon eller ved faktisk å besøke stedene. Denne gangen rakk vi dessverre ikke komme innom Løken, men håper selvsagt vi får til å gjøre det neste gang noen vinner der», forteller Jorun, og legger til: «Jeg er utrolig stolt av å få være ambassadør for Postkodelotteriet og gleder meg over både å få dele ut premier til vinnerne og for å være med på å sikre WWF og SOS-barnebyer inntekter».

Postkodelotteriet deler ut nye premier hver eneste uke. Neste gang kan det bli din postkode som vinner!

Vil du også ha sjansen til å vinne?