Postkodelotteriet til Hamar!

15. april 2019 – 2315JD Hamar – 1 million kroner – 200.000 kroner per lodd

Denne månedens postkodevinnere bor i postkode 2315JDHamar. Her ble hovedpremien på 1 million kroner delt på fem lodd.

Jorun Stiansen har vært Postkodelotteriets ambassadør siden oppstarten i fjor høst, og har nå fått med seg tidligere alpinist og 71 grader nord-programleder Tom Stiansen på laget. Sammen tok de turen til Hamar der de kunne overraske en glad gjeng hamarsinger med blomster og gullkonvolutter. Terje var en av hovedvinnerne som fikk se summen på 200.000 kroner da han dro opp konvolutten. «Oj! Jeg hadde trodd jeg skulle gå hjem herfra med en tusenlapp. Dette er jo fantastisk!», utbryter han. Den heldige vinneren avslører at pengene kommer til å gå til reparasjoner på hytta og en ferietur.

«Jeg er utrolig stolt av å få være en del av Postkodelotteriet, og nå har jeg endelig fått en makker! Jeg gleder meg til å dele gleden med ham», forteller en entusiastisk Jorun Stiansen. Makker og navnebror Tom Stiansen gleder seg til å bli bedre kjent med Jorun, og til å reise rundt i Norge for å dele ut premier. «Jeg ser skikkelig frem til å vise nordmenn alt det flotte Postkodelotteriet utretter her til lands og i resten av verden», sier han og legger til: «Det hadde jo vært ekstra gøy om vi plutselig skulle til mine hjemtrakter. Jeg har tross alt hatt lodd i Postkodelotteriet siden november».

Det er ikke bare de to ambassadørene og de som vinner som kan være glade for at Postkodelotteriet endelig har kommet til Norge. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til organisasjonene SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier forteller at midlene fra Postkodelotteriet er kjærkomne midler for organisasjonen. «Nå kan vi sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier hun. Også Bård Vegar Solhjell i WWF Verdens naturfond er strålende fornøyd med den gode starten i Norge. «Pilene peker feil vei for både dyr, natur og økosystemer. Derfor kjemper WWF på mange plan med blant annet å fjerne plast i havet, bekjempe klimaendringer og redde utrydningstruede dyr og deres leveområder. Støtten fra Postkodelotteriet er vesentlig».

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden oppstarten delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål. Postkodelotteriet i Norge startet opp høsten 2018 etter å ha fått konsesjon av Lotteritilsynet sammen med SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?