Denne ukens postnummer ligger i Oppland

3. mai 2019 – 2879 Odnes – 100.000 kroner – 7.693 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst100.000 kroner ble trukket ut i postnummer 2879 Odnes der ti heldige vinnere deler premiepotten og mottar en gevinst på 7.693 kroner hver.

I Postkodelotteriet vinner du på adressen din, og når naboene vinner – da vinner du også. Denne gangen var turen kommet til Odnes i Oppland. Her var det én heldig vinner av ukens postkodegevinst, og i samme postnummer deles også 100.000 kroner på 10 lodd.

Dersom du bor i postnummer 2879 Odnes og har aktivt lodd i mai, kan du altså glede deg over en premiegevinst på 7.693 kroner. Vanligvis er det Postkodelotteriets ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som deler ut premiene, men denne gangen har vinnerne fått beskjed på telefon og/eller brev.

«Vi rakk dessverre ikke komme innom Odnes denne gangen, men jeg håper vi får det til nesten gang noen vinner der», smiler Jorun. Hun forteller at hun er stolt av å være en del av Postkodelotteriet, og glad for at så mange nordmenn har kjøpt lodd. «Det at så mange er medlemmer av Postkodelotteriet, bidrar til at verden blir et litt bedre sted», sier hun og sikter til at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Midlene er kjærkomne midler for de to organisasjonene, som begge jubler over den gode starten. Etter bare tre måneder mottok de begge en sjekk på nesten 2 millioner kroner hver.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og er verdens tredje største private giver til humanitære formål. Siden oppstarten er det delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål!

I Postkodelotteriet går 50 prosent til vinnerne som premier, og det er nye vinnersjanser hver eneste uke.

Vil du også ha sjansen til å vinne?