Heldig opplending med denne ukens postkodegevinst

3. mai 2019 – 2879HK Odnes – 250.000 kroner

Denne ukens postkodegevinst250.000 kroner ble trukket ut i postkode 2879HK Odnes.

I Postkodelotteriet vinner du på adressen din, og denne gangen var turen kommet til Odnes i Oppland. Her var det én heldig vinner som hadde lodd i riktig postkode, og som dermed kan sikre seg hele premiepotten alene.

Vinneren satt hjemme i sofaen med kaffen i hånda da Postkodelotteriet ringte. Først tenkte han det var noen som ville selge noe, men forsto raskt at det gjaldt et helt annet ærend. «Jeg hadde akkurat levert guttungen på skolen, og skulle kose meg med litt kaffe i sofaen. Etter at jeg hadde fått beskjeden måtte jeg ringe opp igjen for å sjekke at det stemte, for jeg kunne ikke tro det», sier den heldige vinneren.

Mannen forteller at han valgte å kjøpe lodd da han så at overskuddet gikk til en god sak. «Jeg synes jo det er gøy med litt nye ting, spesielt når de gir så mye tilbake til både WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. For familien sin del så betyr denne gevinsten at vi kan dra på en utenlandsferie som vi har hatt lyst til lenge. Familien kommer alltid først, vet du», sier han.

Det er Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er ambassadører i Postkodelotteriet i Norge. De reiser rundt og deler ut premier til vinnere over hele landet. «Vi rakk dessverre ikke komme innom Odnes denne gangen, men jeg håper vi får det til nesten gang noen vinner der», smiler Jorun. Hun forteller at hun er stolt av å være en del av Postkodelotteriet, og glad for at så mange nordmenn har kjøpt lodd. «Det at så mange er medlemmer av Postkodelotteriet, bidrar til at verden blir et litt bedre sted», sier hun og sikter til at minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Midlene er kjærkomne midler for de to organisasjonene, som begge jubler over den gode starten. Etter bare tre måneder mottok de begge en sjekk på nesten 2 millioner kroner hver.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og er verdens tredje største private giver til humanitære formål. Siden oppstarten er det delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål!

I Postkodelotteriet går 50 prosent til vinnerne som premier, og det er nye vinnersjanser hver eneste uke.

Vil du også ha sjansen til å vinne?