100.000 kroner i reisegavekort til heldig vinner i Arendal

15. mai 2019 – 4836TQ Arendal – Reisegevinst 100.000 kroner

Det er én heldig vinner i postkode 4836TQ Arendal som kan glede seg over denne månedens reisegevinst100.000 kroner. Den heldige vinneren mottar et gavekort fra Ving i posten.

Det deles ut nye premier hver måned og hver uke i Postkodelotteriet. Reisegevinsten deles på alle lodd i postkoden som trekkes ut. Denne gangen var det bare en vinner, som dermed får hele premiepotten alene.

I Postkodelotteriet går totalt 50 prosent av omsetningen tilbake til spillerne i form av premier. Vi deler ut premier i både postnumre og postkoder. Men det er ikke bare de som vinner som kan juble: Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er utbetalt går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Begge organisasjonene er svært glade for den gode starten i Norge, og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer, noe som har ført til at vi er den tredje største humanitære giveren i verden. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?