To reisegavekort til Fagernes på 17. mai

17. mai 2019 – 2900GX Fagernes – Reisegevinst 10.000 kroner – 5.000 kroner per lodd

På selveste nasjonaldagen er det postkode 2900GX Fagernes som kan glede seg over denne ukens reisegevinst på til sammen 10.000 kroner. To lodd deler premien og mottar et reisegavekort på 5.000 kroner hver.

Hver eneste uke deler Postkodelotteriet ut premier til alle med lodd i både en postkode og det tilhørende postnummeret. I tillegg deles det ut månedspremier og reisegevinster. I mai måned annonseres nye vinnere hver eneste dag, og på 17. mai deles det ut 17 ekstragevinster i anledning av nasjonaldagen.

Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til vinnerne som premier. Etter at premiene er trukket fra, går minst 50 prosent av dette igjen til organisasjonene SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Postkodelotteriet har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med de to organisasjonene. Å gi til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet. Det har ført til at vi er den tredje største humanitære giveren i verden. Totalt har Postkodelotteriet delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål.

Vil du også ha sjansen til å vinne?