Vant 1 million på nasjonaldagen

17. mai 2019 – 1622GJ Gressvik – 1 million kroner

I hele mai deler vi ut premier hver eneste dag, og på selveste nasjonaldagen er det hele 17 ulike postkoder som vinner. Den største gevinsten på 1 million kroner, ble trukket ut i postkode 1622GJ Gressvik.

Mange drømmer om å reise når de vinner penger, og for ekteparet fra Østfold sin del er det Maldivene som står øverst på ønskelista. De aner ingenting om beløpet på sjekken som Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen høytidelig overrekker dem hjemme på terrassen på Gressvik utenfor Fredrikstad. Gleden er derfor stor da summen på 1 million kroner kommer til syne.

«Dette var veldig moro, nå er jeg nesten på gråten her», sier hun før hun spør venninnene som også har møtt opp for utdelingen om det er mulig. «Vi skal hjelpe deg å shoppe», ler venninnene.

Du kan se alle de heldige nasjonaldagsvinnerne, ukesvinnerne, månedsvinnerne og vinnerne i Kjempegevinsten her.

I Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Men da må du ha kjøpt lodd. For 200 kroner i måneden er du med på alle vinnersjanser. Halvparten av omsetningen i Postkodelotteriet går tilbake til spillerne som premier, og etter at premier er trukket fra går minst 50 prosent til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?