Er det du som har vunnet i Rennesøy?

31. mai 2019 – 4150VO Rennesøy – 250.000 kroner – 125.000 kroner per lodd

Det er én heldig vinner som stikker av med denne ukens postkodegevinst. Begge loddene i postkode 4150VO Rennesøy tilhører nemlig vinneren som dermed kan glede seg over hele premiepotten på 250.000 kroner.

I hele mai har Postkodelotteriet delt ut premier hver eneste dag, og på selve nasjonaldagen var det hele 17 vinnere. Det er Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets ambassadører i Norge og som reiser rundt for å dele ut premier i det ganske land. «Det er veldig morsomt å reise rundt å møte så mange vinnere. Dessverre rekker vi ikke besøke alle, men håper Rennesøy trekkes ut igjen og at vi da får sjansen til å komme», sier de to.

Dit vi ikke drar på besøk personlig så ringer vi alltid opp hovedvinnerne. Men denne ukens vinner, en mann i syttiårene, har ikke tatt telefonen når vi har ringt. Kanskje er det du som er denne ukens heldige vinner?

I Postkodelotteriet deler vi ut premier hver eneste uke. Og det er ikke bare de som vinner som kan være glade: Minst halvparten av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Begge de to organisasjonene er henrykte over den gode starten i Norge, og håper nordmenn fortsetter å delta i Postkodelotteriet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.