15 vinnere i Fyllingsdalen

7. juni 2019 – 5148 Fyllingsdalen – 100.000 kroner – 6.667 kroner per lodd

Femten lodd deler premiepotten på totalt 100.000 kroner når ukens postnummervinner ble trukket ut i postnummer 1548 Fyllingsdalen.

Postkodelotteriet har rukket å bli en stor suksess i Norge, der lotteriets to ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen reiser rundt i landet for å dele ut premier til vinnerne. «Vi rekker dessverre ikke innom Fyllingsdalen denne gangen, men håper på å få reise til Bergen snart igjen», forteller Jorun. Hun har vært flere ganger på Vestlandet og delt ut premier.

Det er faktisk andre gang postnummer 5148 Fyllingsdalen er trukket ut som vinner i Postkodelotteriets historie. 30. november 2018 delte 9 lodd her reisegevinsten på 10.000 kroner. Seks av november-vinnerne er fremdeles medlemmer, og kan nå glede seg over en premie på 6.667 kroner. Kanskje blir det snart hattrick for fyllingsdølingene? I Postkodelotteriet er det nye sjanser til å vinne hver eneste uke.

Men det er ikke bare de som vinner som er vinnere i Postkodelotteriet. Vi deler nemlig minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra med SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Å gi tilbake til samfunnet har alltid vært viktig for Postkodelotteriet i alle land vi er etablert.

Vil du også ha sjansen til å vinne?