Fem sarpinger deler en kvart million
- Både mor og datter vant!

12. juli 2019 – 1708 UN Sarpsborg – 250.000 kroner – 50.000 kroner per lodd

Denne ukens postkodegevinst går til postkode 1708 UN Sarpsborg. Her deler fem heldige sarpinger premiepotten på 250.000 kroner og får dermed en premie på 50.000 kroner hver.

Bodil Merete er en av de heldige vinnerne fra Sarpsborg. Hun kjøpte lodd i Postkodelotteriet i oktober i fjor og har siden den tid ventet på at et postnummer i området skulle bli trukket ut. «Venninnen til datteren min vant 10.000 kroner i reisegevinst, også så jeg svigerinnen min fra Geilo på TV, hun vant noe også. Da tenkte jeg at nå må det være min tur. Og sannelig ble det det», sier den glade vinneren.

«Det er helt uvirkelig, jeg er utrolig glad for at jeg meldte meg på. Da jeg fikk telefon fra Postkodelotteriet begynte jeg å grine med en gang». Pengene kommer hun til å bruke på å nedbetale litt gjeld, men forteller også at hun sparer til en tur med Hurtigruta. «Det er klart at når man er så heldig å vinne på Postkodelotteriet, så hjelper det på i det daglige. I tillegg får jeg senket skuldrene litt ekstra i sommer», sier hun.

Og som om ikke lykken allerede var komplett: Også datteren til Bodil Merete vant sin del av storgevinsten. De to bor i samme hus og hadde begge lodd.

Postkodelotteriet har flere ganger vært i Østfold for å dele ut premier, og vanligvis er det våre ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen som tar turen for å overraske vinnerne. «Denne gangen rakk vi ikke komme innom Sarpsborg, men vi krysser fingrene for at vi får muligheten neste gang noen vinner der», sier de to.

Vi gratulerer alle de heldige vinnerne!

Vil du også ha sjansen til å vinne?