En ekstra sommergave til folk på Kongsberg

19. juli 2019 – 3612 Kongsberg – 100.000 kroner – 3.226 kroner

Denne uken er det postnummer 3612 Kongsberg som kan juble! Ukens postnummergevinst100.000 kroner deles på 31 lodd i postnummeret.

Hver eneste uke deler et heldig postnummer 100.000 kroner. Alle med aktivt lodd for juni i postnummer 3612 Kongsberg kan derfor glede seg over en ekstra sommergave fra Postkodelotteriet. Fordelt på alle de heldige naboene blir det en premie på 3.226 kroner til hvert lodd.

Postkodelotteriet ble etablert i Nederland i 1989, og startet i fjor høst opp i Norge. Det er Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets to norske ambassadører, og de to reiser rundt for å dele ut premier på kryss og tvers av landet. «Vi rekker dessverre ikke komme innom Kongsberg denne gangen, men vi håper noen vinner der igjen slik at vi kan få en ny sjanse», sier de to.

Postkodelotteriet har delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål

Å gi tilbake til samfunnet har alltid været viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer. Dette har ført til at vi internasjonalt er den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd hos oss bidratt til nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?