Vurderte å melde seg ut: Vant storgevinst på Kongsberg

19. juli 2019 – 3612 MN Kongsberg – 250.000 kroner

En heldig kongsbergenser får en ekstra hyggelig sommergave i dag når ukens postkodegevinst ble trukket ut i postkode 3612 MN Kongsberg.

Hver eneste uke deler Postkodelotteriet ut 250.000 kroner til alle med lodd i en heldig postkode. Denne uken var turen kommet til Kongsberg, og i postkode 3512 MN er det én heldig vinner som stikker av med hele premiepotten alene.

«Jeg pleier aldri å vinne, aldri med store bokstaver»! Hjelpepleier Kristin bor alene og hadde bare noen dager før hun fikk den gledelige telefonen hørt noen rare lyder i bilen sin. «Da tenkte jeg at jeg ikke har råd til å ta opp noe lån for å kjøpe ny bil, men nå har jeg jo råd helt uten lån», sier hun entusiastisk og forteller at nå blir det elbil.

Til Laagendalsposten forteller Kristin at hun vurderte å si opp loddet sitt i Postkodelotteriet, men lot det gå. Etter noen måneder kan hun derfor nå glede seg over gevinsten på en kvart million kroner! «Jeg kommer garantert til å fortsette å ha lodd i Postkodelotteriet. Fra før er jeg både Elefantfadder og Plan-fadder, så det er herlig at dette også går til en god sak», avslutter hun.

Postkodelotteriet ble etablert i Nederland i 1989, og startet i fjor høst opp i Norge. Det er Jorun Stiansen og Tom Stiansen som er Postkodelotteriets to norske ambassadører, og de to reiser rundt for å dele ut premier på kryss og tvers av landet. «Vi rekker dessverre ikke komme innom Kongsberg denne gangen, men vi håper noen vinner der igjen slik at vi kan få en ny sjanse», sier de to.

Postkodelotteriet har delt ut nærmere 90 milliarder kroner til gode formål

Å gi tilbake til samfunnet har alltid været viktig for Postkodelotteriet i alle land vi opererer. Dette har ført til at vi internasjonalt er den tredje største private humanitære giveren i verden. Totalt har de som har kjøpt lodd hos oss bidratt til nærmere 90 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner. I Norge går minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?