Postnummer i Ålesund deler 100.000 kroner

6. september 2019 – 6007 Ålesund – 100 000 kroner – 12 500 kroner per lodd

Denne ukens postnummergevinst 100 000 kroner ble trukket ut i postnummer 6007 Ålesund, der åtte heldige vinnere deler premiepotten og får en gevinst på 12 500 kroner hver.

Det er programleder og tidligere verdensmester i alpint Tom Stiansen og artist Jorun Stiansen som er Postkodelotteriets ambassadører og reiser rundt i Norge for å dele ut premier til heldige vinnere. «Dessverre fikk vi ikke anledning til å besøke Ålesund denne gangen, men vi krysser fingrene for at vi får til en tur nesten gang noen vinner der», sier de to.

I Postkodelotteriet går halvparten av omsetningen tilbake til spillerne som premier. Etter at premier er trukket fra går minst 50 prosent til organisasjonene WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene bekrefter at midlene fra Postkodelotteriet er kjærkomne og kommer godt med i arbeidet deres.

«SOS-barnebyer gjør en avgjørende jobb med å gi barn i svært sårbare situasjoner en god start på livet. Vi er svært takknemlige for menneskene som deltar i Postkodelotteriet. Midlene bidrar til at enda flere barn vokser opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape varig endring», sier generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, legger til: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWF Verden naturfonds Living Planet Report viser at bare siden 1970 har vi mistet minst 60 prosent av verdens dyreliv».

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989 og har siden starten bidratt med nærmere 90 milliarder kroner til gode formål over hele verden.

Vil du også ha sjansen til å vinne?