Nesten 100 vinnere på Rasta!

27. september 2019 – 1476 Rasta – 100 000 kroner – 962 kroner per lodd

I Postkodelotteriet er det adressen du bor på som bestemmer om du vinner, og denne gangen er det en stor gjeng fra Rasta som kan juble når postnummer 1476 Rasta deler ukens postnummergevinst på til sammen 100 000 kroner. Det er solgt hele 104 lodd i postnummeret, og hvert lodd gir dermed en premie på 962 kroner. Noen har flere lodd og får derfor flere andeler.

Postkodelotteriets ambassadører Jorun Stiansen og Tom Stiansen reiser vanligvis rundt i Norge for å dele ut premier, men rekker dessverre ikke komme innom alle stedene som vinner. «Det er alltid utrolig gøy å møte så mange vinnere rundt om i landet, så vi håper vi får til en tur til Rasta neste gang noen vinner der», sier de to.

Viktige inntekter for veldedige organisasjoner

Det er ikke bare vinnerne som er vinnere i Postkodelotteriet. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Begge de to organisasjonene er glade for at mange nordmenn kjøper lodd i Postkodelotteriet. «Med dette lotteriet kan vi fokusere enda mer på begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen», sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond Bård Vegar Solhjell. «For SOS-barnebyer betyr midlene fra Postkodelotteriet at enda flere kan vokse opp med den omsorgen som er nødvendig for at de skal bli ressurser i sine lokalsamfunn – et viktig bidrag til å redusere fattigdom og skape en varig endring», sier Bente Lier i SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?