100 000 kroner til Sørlandet

13. november 2019 – 4818 LB Færvik – 100 000 kroner

Vi skal til Sørlandet med dagens postkodegevinst100 000 kroner. Postkoden som er trukket ut i dag er postkode 4818 LB Færvik, og det er én heldig deltager som stikker av med hele premiepotten.

Vinneren forteller at han ikke har fortalt barna sine om gevinsten enda, men at de nok kan vente seg noen ekstra flotte julegaver i år. Den heldige vinneren er en 70 år gammel mann, som satt i bilen sammen med kona da Postkodelotteriet ringte for å overbringe de gode nyhetene. «Det var litt vanskelig å høre hva hun sa, men jeg fikk med meg det viktigste – at jeg hadde vunnet 100 000 kroner. Det er jo helt fantastisk», sier han og forteller at kona reagerte enda sterkere enn ham da hun hørte hva som foregikk.

Sammen har ekteparet blitt enige om at pengene fra gevinsten skal gå til både barn og oppussing av huset. «Det blir nok en 30/70-fordeling hvor barna deler på 30 000 kroner og 70 000 kroner går til huset. Men det skal være en hemmelighet for barna, så jeg vil ikke at dere skriver navnet mitt», forteller den hittil anonyme vinneren, og legger til: «Det blir nok et glass vin eller to på meg og kona den kvelden. Vi må jo feire litt».

Minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du deltar i Postkodelotteriet, har du ikke bare sjansen til å vinne penger på adressen din. Du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?