Naboer på Slependen delte 250 000 kroner

15. desember 2019 – 1341 Slependen – 250 000 kroner – 6 098 kroner per lodd

Det ble en tidlig julegave for gjengen fra postnummer 1341 Slependen da månedens postnummergevinst på til sammen 250 000 kroner ble trukket ut og delt på 41 lodd i postnummeret.

Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen tok turen til Slependen for å dele ut premier til de glade vinnerne som kunne trekke ut en sjekk på 6 098 kroner for hvert lodd. Det var solgt totalt 41 lodd fordelt på 35 vinnere i postnummeret, og noen fikk dermed dobbel gevinst. Ekstra heldige var naboene Grethe og Eirik, som i tillegg til postnummergevinsten vant månedens postkodegevinst.

Viktige inntekter for WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Det er ikke bare naboene på Slependen som kan juble over at Postkodelotteriet har kommet til Norge. I Postkodelotteriet er det nemlig slik at samtidig som du har sjansen til å vinne på adressen din, bidrar du til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av omsetningen etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Pengene fra Postkodelotteriet kommer godt med for begge de to organisasjonene.

«Alle er vinnere. Man kan vinne selv, samtidig som man hjelper oss å løse store problemer», sier generalsekretær i WWF Norge Bård Vegar Solhjell. Generalsekretær i SOS-barnebyer Bente Lier stemmer i og retter en stor takk til alle som er medlem i Postkodelotteriet i Norge: «Dette er utrolig viktige penger, hver eneste krone». Med støtten fra Postkodelotteriet kan SOS-barnebyer nå flere barn, og bidra til utvikling i barns lokalsamfunn.

Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989, og har siden starten samlet inn nærmere 90 milliarder kroner til ideelle organisasjoner. Det gjør oss til verdens tredje største private humanitære giver.

Vil du også ha sjansen til å vinne?