Romjulslykke for fire fra Loddefjord

27. desember 2019 – 5178 UJ Loddefjord – 250 000 kroner – 62 500 kroner per lodd

Endelig kom julenissen til postkode 5178 UJ Loddefjord! Årets siste postkodegevinst på til sammen 250 000 kroner deles på fire heldige vinnere i postkoden.

Millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Postkodelotteriet startet opp i november 2018, og kan nå runde av sitt første hele år i Norge. Vi har delt ut premier til vinnere over hele landet, og vi har ikke minst delt ut millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går nemlig til de to organisasjonene.

Avtroppende generalsekretær i WWF Norge, Bård Vegar Solhjell, bekrefter at pengene er til stor hjelp: «Vi har brukt pengene til å rydde plast på strender og i havet, så de har vært enormt verdifulle for vårt arbeid». Også for SOS-barnebyer er bidraget av stor betydning. «Vi har brukt pengene på å støtte enda flere familier. Vi kan gi dem en utdanning og grunnlag til å lage seg sitt eget liv fremover», sier generalsekretær Bente Lier.

Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989, og har de siste 30 årene delt ut over 90 milliarder kroner til gode formål over hele verden. Vi gleder oss til fortsettelsen og håper du vil være med å bidra til at verden blir et litt bedre sted samtidig som du har muligheten til å vinne sammen med naboene dine.

Vi ønsker alle et riktig godt nyttår!

Vil du også ha sjansen til å vinne?