Var ikke hjemme da Jorun Stiansen kom med sjekk på 1 million kroner

15. februar 2020 – 4052 GB Røyneberg – 1 million kroner

Denne måneden tok Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen turen til postkode 4052 GB Røyneberg for å dele ut 1 million kroner til en heldig vinner i postkoden.

Det var bare solgt ett lodd i postkoden denne gangen. Men den heldige vinneren av 1 million kroner var dessverre ikke hjemme da Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen tok turen vestover. Vinneren får selvsagt premien sin likevel, men gikk glipp av et hyggelig besøk.

Mange vinnere i Postkodelotteriet

Selv om det bare var én vinner av hovedgevinsten denne måneden, er det mange vinnere i Postkodelotteriet. Vi deler ut premier hver eneste uke, og i tillegg er det flere enn bare vinnerne som kan juble: Postkodelotteriet er verdens nest største private giver til veldedige formål. Siden oppstarten i Nederland i 1989 har Postkodelotteriene delt ut mer enn 100 milliarder kroner til forskjellige veldedige organisasjoner over hele verden. I Norge har Postkodelotteriet konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene er garantert minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?