Postnummer 3612 Kongsberg deler 100 000 kroner!

22. mai 2020 – 3612 Kongsberg – 100 000 kroner –
1 429 kroner per lodd

Det er fredag og nye ukesvinnere i Postkodelotteriet! Ukens postnummergevinst går til postnummer 3612 Kongsberg. Her fordeles premiepotten på 100 000 kroner på 60 vinnere og 70 solgte lodd i postkoden.

Fra besøk til telefonsamtaler

Vanligvis reiser Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen rundt omkring i Norge med gavesjekker, blomster og filmteam på slep. En samling med 60 vinnere på Kongsberg i disse dager ville ikke vært i henhold til myndighetenes anbefalte retningslinjer. Men premiene finner veien hjem til alle vinnerne likevel! Nå som reising og samling av store folkemengder begrenser seg, overrasker vi heller vinnere med brev i posten, på telefon og med videosamtaler.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer har fått over 20 millioner kroner

Hvert eneste lodd du kjøper er viktig. Når du deltar i Postkodelotteriet har du ikke bare sjansen til å vinne, du bidrar også til at verden blir et litt bedre sted. Postkodelotteriet i Norge har konsesjon fra Lotteritilsynet sammen med WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Siden høsten 2018 har de to organisasjonene mottatt gavesjekker fra Postkodelotteriet tre ganger, til sammen over 20 millioner kroner.

«Overskuddet fra lotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur stemmer i: «Takket være det store engasjementet fra nordmenn kan vi gjøre en enda større innsats for dyr og miljø, blant annet ved å hindre ny plast i å havne i havet og begrense klimaendringer».

Vil du også ha sjansen til å vinne?