Postkode 3942 SW Porsgrunn vinner igjen!

16. september 2020 – 3942 SW Porsgrunn – 10 000 kroner per lodd

Lynet kan virkelig slå ned to ganger – hvertfall i Porsgrunn! Dagens postkode, der hvert lodd vinner 10 000 kroner hver, er postkode 3942 SW Porsgrunn.

I Postkodelotteriet deler vi ut penger hver eneste dag. I tillegg til ukes- og månedsgevinsten, og Kjempegevinsten tre ganger i året, deler vi ut 10 000 kroner til alle lodd i en vinnende postkode alle hverdager. Vi skal ikke lenger tilbake i tid enn til 21. juli for å finne nøyaktig den samme postkoden på resultatlistene. Vi gratulerer den heldige postkoden med nok en gevinst!

Selv om det ikke ble deg som vant denne gangen, er loddet ditt likevel på mange måter et vinnerlodd. Hvert eneste lodd du kjøper bidrar nemlig til viktige støtte for SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Minst femti prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra går til de to organisasjonene. For ikke lenge siden delte Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen ut nye millioner til deres viktige arbeid for å sikre en god fremtid for barn, natur og miljø.

Vil du også ha sjansen til å vinne?