En glad vinner fra Lørenskog

1. november 2020 – 1470 CQ Lørenskog – 500 000 kroner – 250 000 kroner per lodd

Ny måned, nye muligheter i Postkodelotteriet. Vi deler ut premier hver eneste dag, og nå i november dobler vi alle premiene.

Ukens postkodegevinst er vanligvis på 250 000 kroner, men er nå på 500 000 kroner! Gevinsten går til postkode 1470 CQ Lørenskog.

Den heldige vinneren har kjøpt to lodd og får dermed hele premiepotten alene! I tillegg drypper det på alle naboene i postnummeret.

Det var SOS-barnebyer som gjorde at Lisbeth nylig meldte seg inn i Postkodelotteriet. Sammen med WWF Verdens naturfond får de minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra. Og denne søndagen er det altså Lisbeth som stikker av med hovedpremien.

Vinneren visste ikke på forhånd hvor mye hun hadde vunnet da Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen ringte henne på videosamtale og dro ut vinnersjekken av gullkonvolutten. «Kan du si den summen høyt», spør hun før hun utbryter at «nå besvimer jeg!». Pengene kan hun fortelle at hun skal bruke til å pusse opp badet.

Viktige bidrag til humanitære formål

Postkodelotteriet startet opp i Nederland i 1989 med formål om å samle inn penger til humanitære formål. Takket være alle medlemmene våre i både Nederland, Sverige, Storbritannia, Tyskland og Norge er vi verdens nest største private givertil veldedige organisasjoner. I Norge går minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Vil du også ha sjansen til å vinne?