En heldig vinner fra Sagstua vinner 1 million kroner

15. januar 2021 - 2120 ON Sagstua - 1 million kroner

Denne måneden deler vi ut månedsgevinsten heler fire steder! Postkode 2620 ON Sagstua er en av postkodevinnerne. Det er solgt ett lodd i postkoden, og vinneren får dermed hele premiepotten på 1 million kroner. I tillegg deler alle med lodd i postnummeret 250 000 kroner ekstra.

Vinneren fra Sagstua fikk den gledelige nyheten på telefon. Vi gleder oss til vi kan reise rundt og overraske vinnerne våre igjen, men er enn så lenge forsiktige med å reise rundt. Din trygghet er det aller viktigste for oss. Premiene finner veien frem til vinneren uansett.

WWF og SOS-barnebyer får minst 50 prosent

Det er ikke bare vinnerne som kan juble for Postkodelotteriet. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer er også glade for hver eneste en av medlemmene våre. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av Postkodelotteriets inntekt etter at premier er trukket fra.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Vil du også ha sjansen til å vinne?