Jorun delte ut 1 million kroner «hjemme» i Vennesla

15. januar 2021 - 4707 EG Vennesla - 1 million kroner - 250 000 kroner per lodd

Jubelen var stor da vi delte ut månedes postkodegevinst til postkode 4707 EG Vennesla. Premiepotten på 1 million kroner deles på fire vinnere i postkoden, i tillegg til at alle i postnummeret deler 250 000 kroner.

Det var stor glede også for Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen å få ringe «hjem» til sambygdingene i Vennesla med den gode nyheten. Jorun har vært lotteriets ansikt utad siden oppstarten høsten 2018, og synes det er utrolig hyggelig at det endelig var hjembygda sin tur til å stikke av med en av hovedpremiene.

Mor og datter vant en kvart million hver

Blant de fire vinnerne i postkoden er det en mor og datter som begge hadde lodd. Datteren har flyttet til Kristiansand, men er fortsatt registrert i Vennesla. «Jeg var ikke helt på alder med Jorun, men kjente jo godt til henne likevel. Jeg gikk blant annet på skole med broren hennes, også bodde de ikke så langt fra besteforeldrene», sier datteren. Også moren husker Jorun godt, selv om det er en stund siden nå. «Det er alltid så hyggelig å prate med Jorun. Hun er en så flott og blid jente. Det var ordentlig koselig da hun ringte oss», sier hun.

Nå blir det bryllup

Mor og datter tok telefonen sammen, og da Jorun dro frem to sjekker på en kvart million kroner til hver av dem, ble de begge sjokkerte. «Det er jo helt psyko, jeg hadde i alle fall forventa mindre enn det!», utbryter datteren. Når hun får summet seg kan hun fortelle at hun nettopp har forlovet seg, og at de ikke hadde trodd at de skulle ha råd til bryllup med det første. «Nå kan vi fremskynde bryllupet med et par år», sier hun glad. Moren ser for seg oppussing av badet til sommeren. «Også skal jeg besøke datteren min og barnebarna på lørdag, så da tar jeg nok med noe fint til de også», avslutter hun.


Vanligvis ville Jorun reist til Vennesla for å dele ut premien, med gavesjekker, blomster og et filmteam for å fange jubelen fra vinnerne på film. På grunn av koronasituasjonen er ikke det mulig nå. «Vi kan jo ikke reise rundt på samme måte for å overraske vinnere lenger, så da bruker vi i stedet video og telefon, men reaksjonene er like fantastiske. Det var skikkelig koselig å prate med alle vinnerne i Vennesla», sier Jorun, som håper hjembygda vinner igjen og at hun da får sjansen til å dukke opp med gullkonvolutter til vinnerne.

Flere som kan juble

Det er ikke bare vinnerne fra Vennesla og Jorun Stiansen som jubler over Postkodelotteriet. Denne måneden deler vi ut månedsgevinsten hele fire steder! Og i tillegg jubler WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av Postkodelotteriets inntekt etter at premier er trukket fra.

Vil du også ha sjansen til å vinne?