100 000 kroner til 8475 Straumsjøen

17. januar 2021 - 8475 Straumsjøen - 100 000 kroner - 4 762 kroner per lodd

Hver søndag deler vi ut ukens postnummergevinst. Denne søndagen lander premien i postnummer 8475 Straumsjøen i Vesterålen helt nord i Nordland. Premiepotten på 100 000 kroner deles på alle lodd i postnummeret.

Postkodelotteriet er verdens nest største giver

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du muligheten til å vinne premier samtidig som du bidrar til en god sak. Det er viktig for oss å gi tilbake til samfunnet, og siden Postkodelotteriet startet i Nederland i 1989, har vi sammen med alle medlemmene våre gitt over 100 milliarder kroner til gode formål. Det gjør oss til den nest største private humanitære giveren i verden. I Norge går overskuddet til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

«Overskuddet fra lotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer.

Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur, fortsetter:

«Takket være det store engasjementet fra nordmenn kan vi gjøre en enda større innsats for dyr og miljø, blant annet ved å hindre ny plast å havne i havet og begrense klimaendringer».

Vil du også ha sjansen til å vinne?