Endrias og to naboer fra Straume vinner 250.000 kroner sammen!

18. april 2021 - 5354 OZ Straume - 250 000 kroner - 83 334 kroner per lodd

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Ukens postkodegevinst lander i postkode 5354 OZ Straume i Øygarden på Vestlandet.

En av vinnerne fra Straume er Endrias, som var hjemme i pappaperm med minstemann da Tom Stiansen ringte ham på videosamtale med en gullkonvolutt i hånda. - Jeg drømmer om ny bil, og om å kunne hjelpe sønnen min med et medlemsskap på treningssenter, forteller han før Tom drar ut vinnersjekken. - Oh, la, la, fantastisk! utbryter han når han ser summen. - Er det sant? Tusen takk, gjentar han, før han også får hilse på Jorun Stiansen gjennom skjermen.

Det er tredje gang på under et år at en postkode på Straume vinner i Postkodelotteriet. Tidligere har både postkode 5353 FA og postkode 5353 RJ Straume vært trukket ut som dagens postkode. Denne gangen er det ukens postkodegevinst som lander hos Endrias fra Straume og to av naboene hans i samme postkode. Gratulerer med gevinsten!

Du støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Når du har lodd i Postkodelotteriet har du mulighet til å vinne premier sammen med naboene dine. Samtidig bidrar du også til at verden blir et litt bedre sted. Minst 50 prosent av Postkodelotteriets omsetning går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Hvert eneste lodd bidrar til å gjøre en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?