- Er det sant? Jeg trodde aldri jeg skulle vinne noe!

16. mai 2021 - 2918 TT Ulnes - 1 million kroner - 333 334 kroner per lodd

For et par-tre måneder siden skaffet Olav seg et lodd i Postkodelotteriet. Det var lurt, for i dag lander den syvende millionen i superuka i nettopp hans postkode! Postkode 2918 TT Ulnes vinner 1 million kroner sammen i dag!

Vanligvis reiser Jorun Stiansen rundt i landet for å dele ut premier sammen med makker Tom Stiansen. På grunn av koronapandemien har vi byttet ut besøk med telefonsamtaler. Olav satt i bilen på vei hjem fra en tur på rulleski da Jorun ringte med den gode nyheten. Og gjett om han blir overrasket! - Jeg trodde du skulle gi meg en sjekk på rundt 10 000 kroner, jeg, ler den glade vinneren. På vinnersjekken står det 333 334 kroner. - Det blir mange par rulleski, ler Jorun. - Det går ikke an å bruke så mye penger på rulleski, repliserer Olav.

- Har du mye vinnerflaks du da, spør Jorun en av de andre to vinnerne fra Ulnes. Eva ler og rister på hodet. - Det er i alle fall langt i fra! Jeg blir glad for alt fra den største til den minste gevinsten, sier hun. Og da Jorun trekker ut konvolutten kommer jubelen. - Åååå, er det sant!? Jeg trodde aldri jeg skulle vinne noe, det er helt ubegripelig at det går an!

Støtte til WWF og SOS-barnebyer

Vinnerne i Postkodelotteriet er ikke de eneste som jubler. Hos SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond er gleden også stor. De to organisasjonene får nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er trukket fra. Støtten brukes til å gjøre verden til et litt bedre sted for barn, naturen og miljøet.

Vil du også ha sjansen til å vinne?