- Hjertesjokk! Tusen takk, tusen takk, tusen takk!

15. august 2021 - 3222 PY Sandefjord - 1 million kroner - 111 112 kroner per lodd

Endelig har vi besøkt vinnere igjen!

Postkode 3222 PY Sandefjord er månedes postkode, og åtte naboer har til sammen ni lodd som vinner 1 million kroner sammen nå i august.

Etter snart halvannet år med kun telefonkontakt med vinnere, gledet både Tom og Jorun seg stort til å møte vinnere i Sandefjord, etter å ha testet negativt på hurtigtest før opptak.

- Jeg har ikke vinnerflaks. Jeg vinner ikke på tombola en gang, forteller Kari når Jorun besøker henne ute på verandaen hjemme i Sandefjord. På 1-2-3 trekkes vinnersjekken ut av gullkonvolutten, og over 100 000 kroner kommer til syne. - Å, herregud, er du gæren! utbryter hun overrasket og må sette seg ned for å få igjen pusten. - Jeg har så lyst til å klemme deg! Hjertesjokk! Tusen takk, tusen takk, tusen takk, sier hun glad og avslutter med å fortelle at hun har fulgt med på både Tom og Jorun på TV.

Alltid vært opptatt av veldedig arbeid

Med lodd i Postkodelotteriet støtter du en god sak samtidig som du har sjansen til å vinne sammen med naboene. For Thor Magnar har veldedig arbeid alltid vært viktig. - Det dere gjør i Postkodelotteriet er veldig viktig og bra, forteller han til Tom som har kommet for å gi ham en vinnersjekk som takk for hjelpen.

Med to lodd i Postkodelotteriet ble det en fin sum på vinnersjekken til Thor Magnar. For ham ble det ekstra morsomt å overraske kona, som ikke visste at han hadde lodd. Pengene kan han avsløre at han kommer til å bruke på ny el-bil som han nylig har bestilt.

To vinnere bak samme dør

Alle som vinner i Postkodelotteriet i Sandefjord i dag er naboer, og noen ekstra nære. Hjemme hos Inger Elisabeth og Bjørn har både han og hun lodd. Først er det Inger Elisabeth som får vinnersjekken med 114 054 kroner. - Så mye penger har jeg aldri vunnet før, utbryter hun. - Jeg har fått 200 kroner fra dere før. Dette var jo helt fantastisk. Å nei, nå blir mange glade! Tidligere har hun fortalt at når man har barn og barnebarn har man alltid noe å bruke en gevinst på.

- Nei, det er helt virrvarr, fortsetter hun. - Helt sprøtt. Jeg hadde jo tenkt fra 5 000 kroner og oppover, jeg. Dette var mer enn vi hadde forventet, sier hun – og så var det ikke så skummelt som vi trodde å få besøk av dere!

Jorun tar frem en ny konvolutt, for Bjørn har jo også lodd i Postkodelotteriet. Han vinner også samme sum.

- Så bra at du også vant, så slipper vi å kjekle om gevinsten, sier Inger Elisabeth med et lurt smil. Jorun spør om Bjørn også vil dele med barn og barnebarn. - Ja, det vil jeg, svarer han, men det må vel også være lov å gi et lite beløp til Frelesarmeen?

- Det var Bjørn som begynte med Postkodelotteriet, og så tenkte jeg at jeg også ville være med, sier Inger Elisabeth. Og det angrer hun nok ikke på i dag. - Nå må vi ut og feire med en ordentlig bra middag med hele familien, avslutter Bjørn før han vinker farvel til Jorun Stiansen.

Når naboen vinner, vinner du også. Enten han bor bak neste eller samme dør. Og siden månedsgevinsten landet i postkode 3222 PY Sandefjord, drysset det også litt på alle med lodd i postnummeret. Men husk at du må ha lodd for å vinne!

Ble med i Postkodelotteriet da sønnen vant

Ann-Kristin fra Sandefjord kjøpte sitt første lodd i Postkodelotteriet i fjor. Da vant nemlig sønnen. - Han sa ingenting til mammaen sin, så jeg skjønte det første da jeg så ham på TV. Så da måtte jeg jo bli med i Postkodelotteriet, jeg også.

Hun forteller at hun aldri har vunnet noe i hele sitt liv, og trodde det var telefonsalg da hun ble oppringt.

- Skal vi se hvor mye du har vunnet da, spør Tom. - Kanskje har du vunnet mer enn sønnen din...?

På sjekken skjuler det seg 114 054 kroner. - Nei! Herregud, det var jo kjempeartig. Fy søren! Da vant jeg faktisk mer enn sønnen min. Jeg gleder meg til å ringe å fortelle det, sier den glade vinneren.

Hun har lyst til å gi Tom en stor klem, men det går dessverre ikke på grunn av korona-restriksjoner. - Du får fortsette å kjøpe lodd, da, sier Tom, så kan jeg kanskje komme tilbake. Og det kan Ann-Kristin skrive under på at hun skal. - Ja, jeg skal helt sikkert fortsette å kjøpe lodd. Kanskje jeg bør ha to lodd, forresten, sier hun.

Pengene skal hun bruke på ny bil, i tillegg til å dele litt med barn og barnebarn. - Wow, det var mer enn jeg hadde ventet, avslutter hun glad.

Vil du også ha sjansen til å vinne?