Månedens postkodemillion til Sofiemyr

15. september 2021 - 1412 XZ Sofiemyr - 1 million kroner - 333 334 kroner per lodd

Det var mange som kastet lange blikk da Postkodelotteriets Jorun Stiansen troppet opp på Sofiemyr i Nordre Follo med månedens postkodegevinst1 million kroner. Månedsgevinsten landet i postkode 1412 XZ Sofiemyr, der det var tre naboer som vant millionen sammen.

Jorun besøkte vinnere på Sofiemyr

Det var en spent Anne May med magen full av sommerfugler som åpnet døra hjemme på Sofiemyr da Jorun kom på besøk. Anne May forteller at hun ikke har tenkt på hva hun skal bruke en premie på, men at de har både barn og barnebarn de kan dele med. Beløpet hun har vunnet vet hun ikke på forhånd. Og på 1-2-3 dro hun frem vinnersjekken. - Oj! Det var mye penger, ler hun. - Det er synd jeg ikke kan gi deg en klem!

- Jeg skulle så gjerne gitt deg en klem!

Selv om vi har som smått startet å besøke noen av vinnerne våre igjen, er vi fremdeles på den sikre siden og holder avstand. - Det er så koselig å treffe folk igjen, sier Jorun, som sammen med makker Tom Stiansen har ringt vinnere fra studio det siste halvannet året.

Lenger ned i gata bor Nermina. Hun har lodd i Postkodelotteriet, og får dermed også besøk av Jorun med gullkonvolutten under armen. Etter en nylig kneoperasjon passer det fint med den gledelige overraskelsen. - Jeg har aldri vunnet noe i hele mitt liv, sier hun og forteller at hun kjøpte lodd for moro skyld for å ha litt spenning i et år med korona. - Men penger er ikke alt her i livet, jeg blir glad for småting, sier hun. Nå skal hun bruke noe av gevinsten på en ferie. - Det blir deilig etter lang tid med nedstengig, kneoperasjoner og andre ting, forteller hun.

Premie til hele postnummeret

I tillegg til Nermina, Anne May og én heldig vinner til i postkoden, vinner alle med lodd i postnummer 1412 også i dag. 250 000 kroner fordeles på 74 lodd i postnummeret.

Overskudd til veldedige organisasjoner

Både Nermina og Anne May forteller at mye av grunnen til at de kjøpte lodd i Postkodelotteriet er fordi overskudd går til veldedige organisasjoner. WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer får minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut.

Vil du også ha sjansen til å vinne?