Ektepar på Kapp vant over 1 million kroner hver!

15. november 2021 - 2849 US Kapp - 2 millioner kroner

Turid og Oddvar fra Kapp på Østre Toten har vært med i Postkodelotteriet i nesten tre år. Nå kom belønningen da månedens postkodegevinst landet i postkode 2849 US Kapp. Ekteparet har hvert sitt lodd og fikk Tom Stiansen på besøk.

- Nå er jeg spent, smiler Turid da hun møter oss i døra hjemme på Kapp. Hun har fått vite at hun har vunnet, men ikke hvor mye. - Jeg har tenkt på alt fra 50 kroner og oppover, ler hun.

Fire vinterdekk, to dyner og en vedovn

Da Turid drar ut vinnersjekken av gullkonvolutten blir hun målløs. Hun har allerede fortalt Tom at de ønsker seg nye dyner og en vedovn. På sjekken står det over 1 million: 1 007 937 kroner. - Oj, oj, jeg klarer nesten ikke lese et så stort tall, sier hun. - Det blir i alle fall mer enn en ovn! Jeg hadde aldri drømt om så mye!

Og mye skal bli mer. Ektemannen Oddvar har jo også lodd i Postkodelotteriet. - Det betyr at jeg har med meg en konvolutt til deg også, sier Tom. - Går det an?, utbryter Turid. Og med to vinnersjekker på over 1 million kroner, kan det bli både nye vinterdekk, dyner og vedovn på ekteparet. - Og kanskje et nytt salongbord, legger Oddvar til. Med 8 barnebarn og oldebarn nummer to på vei, kan de avsløre at det nok også kommer til å dryppe litt på dem også.

Hele postnummeret vinner sammen

Siden Turid og Oddvar vant månedens postkodegevinst, vinner også alle lodd i postnummeret. Med doble gevinster i november er det 500 000 kroner som fordeles på alle vinnerne i postnummeret i tillegg til de 2 millionene i riktig postkode.

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner hver gang

Når du har lodd i Postkodelotteriet støtter du en god sak, samtidig som du har sjansen til å vinne sammen med naboene dine. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er delt ut går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Hvert lodd betyr noe!

Vil du også ha sjansen til å vinne?