Månedens gullpostnummer er 3748 Siljan

15. februar 2022 - 3748 Siljan

Postkode 3748 UQ Siljan - 1 million kroner - 142 858 kroner per lodd
Postnummer 3748 Siljan - 250 000 kroner - 4167 kr per lodd

Det ble høy puls, jubel og et uforglemmelig møte med fine folk da Jorun overrasket vinnerne i månedens postkode –  3748 UQ Siljan! Der fordeles en million kroner på syv lodd, mens 250 000 kroner fordeles på 60 lodd i postnummeret.

Bjørn Erik er en av vinnerne i Siljan som fikk besøk av Jorun Stiansen. Da han på forhånd ble informert om at Jorun var på vei for å dele ut et ukjent beløp, trodde han først at noen tullet med ham. Men da hun banket på døra hans med en gullkonvolutt i hånda, kunne hun forsikre ham om at han hadde en pengegevinst i vente.

– Dette er ikke tull, dette er på ekte, smiler Jorun, og spør om Bjørn Erik er klar til å se hva som skjuler seg i gullkonvolutten. Bjørn Erik forteller at det meste han har vunnet tidligere er 500 kroner på skrapelodd, og at han merker spenningen på kroppen.

– Jeg kjenner jeg begynner å få litt puls, forteller han, før han trekker ut vinnersjekken på 147 025 kroner. Reaksjonen da han får se beløpet lar ikke vente på seg:

– Å, så digg, det er nydelig, jubler han.


Dynamo og viftereim

En annen av de heldige i Siljan, Atle Olaf, hadde beskjedne forventninger før møtet med Stiansen, og på spørsmålet om hva han håpet at det skjulte seg i gullkonvolutten, svarer han muntert:

– Nok til en ny dynamo!

Da beløpet på 147 025 kroner åpenbarer seg, går det opp for ham at budsjettet plutselig ble enda litt romsligere enn han først hadde turt å håpe på.

– Dette er nok til viftereim også, konstaterer han fornøyd og med glimt i øyet.

Atle Olaf forteller at pulsen er høy og at det er mye å ta inn over seg. Men en ting er sikkert: Jorun er mer enn velkommen tilbake.

– Dere er hjertelig velkommen tilbake. Det har ikke vært så livat på gården på mange år, smiler Atle Olaf med vinnersjekken i hånda.


441 075 kroner under dørmatta

Den siste til å få besøk av Jorun Stiansen, Per Kristian, var ikke hjemme da hun banket på døren. Men da Jorun ringte ham opp på en video-samtale utenfor hjemmet hans, fikk han seg likevel en stor overraskelse.

– Ser du hvor jeg er, spør Jorun, med huset til Per Kristian synlig i bakgrunnen.

– Ja, der kjenner jeg meg igjen, svarer Per Kristian, og forklarer at han er på jobb.

Videre forteller han at han sjelden har vinnerflaks, og at han derfor er svært spent på hva som skjuler seg i gullkonvolutten. Og Per Kristian fikk god grunn til å juble, da Jorun viste ham vinnersjekken:

– Fy flate! Tusen takk, det var verdt spenningen, jubler han, da han får se beløpet på hele 441 075 kroner. Siden han ikke kunne motta vinnersjekken fysisk, ble han og Jorun enige om at hun skulle legge igjen sjekken under dørmatta på vinneradressen.

Vil du også ha sjansen til å vinne?