– Helt spinnvilt!

Det ser ut til at firkløveren har begynt å spire på Stadlandet, for der lander nemlig månedsgvinsten på 1 250 000 millioner kroner. De to postkodevinnerne Arny og Peder fikk seg dermed et hyggelig møte med Tom og Jorun, som ringte dem opp med en videosamtale.

15. april 2022 – 6750 Stadlandet
6750 OA Stadlandet – 1 000 000 kroner - 500 000 kroner per lodd
6750 Stadlandet – 250 000 kroner - 17 858 kroner per lodd

Overraskelse på hytta

Arny var på hytta, på det som skulle vise seg å bli en uforglemmelig påskeferie, da Jorun ringte henne opp. Hun sitter med strikketøyet og forteller at pulsen er ganske rolig, selv om Jorun har en gullkonvolutt med et ukjent beløp inni, på skjermen foran henne. Før hun får se beløpet på sjekken, forteller hun at hun liker å reise, og at en gevinst muligens kan brukes på en tur. Og en reise får hun ingen større problemer med å finansiere:

– Ojoj! Jippi, utbryter hun når Jorun trekker ut sjekken på 517 858 kroner. Når hun får summet seg etter overraskelsen, forteller hun at hun er litt skjelven, og det ikke har gått helt opp for henne at beløpet på sjekken er på vei til bankkontoen hennes.

– Dette var svære greier. Det kommer til å gå litt tid før det synker inn, sier den fornøyde vinneren, som akkurat har blitt en halv million rikere.

– Helt spinnvilt!

Peder er den andre postkodevinneren på Stadlandet. Når Tom Stiansen ringer ham, forteller Peder at han jobber med fisk, og at han kjøpte lodd fordi han har hatt litt flaks i pengespill tidligere. Hjemme pusser han opp, og dersom han skulle vinne en større sum, vil pengene brukes på huset. Og når Tom trekker ut sjekken på 517 858 kroner, er gleden til å ta og føle på:

– Håhåhåhå! Er det sant, utbryter Peder og bryter ut i gledeslatter.

– Det er helt spinnvilt, sier vinneren. Med en halv million på sjekken foran seg, legger han til at det er et beløp som kommer godt med.

Vil du også ha sjansen til å vinne?