Kjempegevinsten på 10 millioner kroner går til 7160 Bjugn!

12. oktober 2022 - 7160 Bjugn - 10 millioner kroner

Som ambassadører for Postkodelotteriet, har Tom Stiansen og Jorun Stiansen som jobb å reise land og strand rundt for å overraske heldige vinnere med små og store pengepremier. Av og til er pengepremiene ekstra store, som da de besøkte 7160 Bjugn med sjekker til en verdi av hele 10 millioner kroner i kofferten. Dermed var det mange store smil og mange gledestårer å se på Fosen.


Ble invitert på kaffe og kaker

Fire av vinnerne fikk besøk hjemme av Tom og Jorun, som takker bjugningene for stor gjestfrihet, god kaffe og veldig gode kaker!

Det ble god stemning i stua da Jorun Stiansen og Tom Stiansen banket på døra hjemme hos Anita i Bjugn. Det var svigerforeldrene som tok i mot vinnersjekken, og bød samtidig på kaffe og noe å bite i.

Med mange vinnere å besøke, gikk turen videre til en blid dame ved navn Gunn. Hun holdt på å gå glipp av hele besøket, for hun var nemlig på hytta i Sverige. Men så fikk hun heldigvis et hint om at det kanskje var noe på gang hjemme i Bjugn, så hun satte seg sporenstreks i bilen og kjørte hjem. Og det er hun glad for nå, for hun vant nemlig den største gevinsten på to millioner kroner.

Dermed har Fosen fått sin andre postkodemillionær, etter at Linda fra Brandsfjord vant litt over en million kroner i april i fjor.

"Dette tyder på at Fosningene har massevis av vinnerlykke," sier Tom Stiansen. "Og kanskje at de har et stort hjerte i tillegg. Alle som deltar i Postkodelotteriet bidrar nemlig til å støtte WWF og SOS-barnebyer samtidig!"

"Vi håper dette ikke er siste gang vi besøker Fosen," legger Jorun Stiansen til, "for dette er en av de hyggeligste utdelingene vi har hatt noen gang – er det rart at jeg elsker jobben min?"

Blide fjes da Tom Stiansen kom på besøk med gullkonvolutter til Bjugn.

Rune og Randi fikk Jorun Stiansen på døra, og i gullkonvolutten skjulte det seg 375 982 kroner. - Nå blir det cruise, utbrøt Randi.

Hele 47 glade vinnere

Det var til sammen 47 vinnere i Bjugn som delte 10 millioner kroner. Hvor mye hver enkelt vinner, er avhengig av hvilken postkode de bor i, hvor mange lodd de har og hvor lenge de har vært med i lotteriet. Men at alle var strålende fornøyde, er det liten tvil om.

Nye vinnere – hver dag

Om du ikke bor i 7160 Bjugn, er det ingen grunn til å fortvile. I Postkodelotteriet deler vi ut nye gevinster hver eneste dag. I og med at du vinner med postnummeret ditt, vinner du alltid sammen med naboene dine. Alt du trenger, er et lodd.

Vil du også ha sjansen til å vinne?