To nye millionærer da 1628 Engelsviken ble månedens gullpostnummer

15. november 2022 - 1628 Engelsviken - 2 500 000 kroner

1628 WA Engelsviken - 2 millioner kroner - 1 million kroner per lodd

1628 Engelsviken - 500 000 kroner - 9 616 kroner per lodd

Det er 1628 Engelsviken som er månedens gullpostnummer i november. Her var det til sammen 47 naboer som gledet seg til å ta mot Tom og Jorun – og til å dele månedsgevinsten på 1 250 000 kroner.

"Vi har en overraskelse til dere," forteller Jorun. "Vi har nemlig doblet alle gevinstene hele denne måneden – og dermed står det ikke 1 250 000 kroner, men 2 500 000 kroner på premiesjekken!"

To nye millionærer

Når vi deler ut månedsgevinsten, går en del av gevinsten til alle lodd i en heldig postkode, mens resten av gevinsten deles på alle lodd i hele postnummeret. Denne gangen var det to vinnerlodd i postkoden, og da passet det jo godt at gevinstene var doblet.

"Det betyr jo at begge to blir postkodemillionærer i dag," sier Tom og Jorun i kor.

Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen overrasket Hanne og Morten hjemme på døra i Engelsvik med en vinnersjekk på over 1 million kroner.

- Jeg har alltid drømt om å bli millionær, og i dag skjedde det. Universet må ha hørt meg, sier Hanne og gir Jorun en stor klem før hun forsikrer henne om at det bare er gledestårer. Pengene skal de bruke på en ny bil, forteller de. - Og så drømmer jeg om en tur til Syden, legger Hanne til med et lurt smil.

Like borti gata for Hanne og Morten, bor Torill. Også hun får besøk av Stiansen i rød jakke. - Herregud, er det sant?! Er det mulig?, utbryter hun og gir Tom en stor klem da hun drar frem vinnersjekken. - Dette var uventet, sier hun og forteller at hun trodde hun bare hadde vunnet en liten sum. Men med lodd i månedens gullpostnummer vant hun over 1 million kroner. Og i likhet med naboene drømmer også Torill om ny bil. - Det blir ganske bra bil for den der, smiler Tom og peker på millionsjekken.

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene. Og denne gangen var det hele 47 naboer som kunne juble for gevinst – og for hverandre.

Med doble gevinster i hele november, delte vi først 2 000 000 kroner på to lodd i postkode 1628 WA Engelsviken, og deretter 500 000 kroner på alle lodd i hele 1628 Engelsviken. Det var mange som trosset været for å møte Tom og Jorun og få overrakt vinnersjekken personlig!

Vil du også ha sjansen til å vinne?