Tom og Jorun på overraskelsesbesøk til Råholt

15. januar 2024 - 2070 Råholt - 1 250 000 kroner

2070 LX Råholt - 1 million kroner - 250 000 kr per lodd

2070 Råholt - 250 000 kroner - 630 kr per lodd

Månedens gullpostnummer i januar er 2070 Råholt, og her er det mange heldige vinnere. Ekstra heldige er de fire i postkode 2070 LX Råholt som deler 1 million kroner. Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen tok turen på et realt overraskelsesbesøk til vinnerne! Ikke alle var hjemme da de banket på døra, men premien finner alltid frem. Se video fra besøket nederst i saken.

Sjokkbesøk for Anne Britt

Anne Britt hadde akkurat kommet inn fra en luftetur med hunden, og var ikke forberedt på å få besøk av selveste Tom Stiansen. - Jeg hadde jo luesveis og omtrent bare pysjen på meg, uttalte hun til lokalavisa Eidsvoll Ullensaker blad. Overraskelsen var like stor da hun så hvor mye som skjulte seg på sjekken inni gullkonvolutten som han hadde med. At hun skulle vinne kom som et sjokk. - Motivasjonen min for å være med er å støtte WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, forteller hun.

Gleden var stor da Tom Stiansen banket på døra til Anne Britt på Råholt. Med over en kvart million på konto kan feriedrømmen gå i oppfyllelse. - Jeg har ikke vært på ferie på 10 år, så nå skal jeg ta med meg barn, barnebarn, katter og bikkjer og alt på en skikkelig tur, forteller hun til Eidsvoll Ullensaker blad.

Heidi var ikke hjemme, men fikk premien på FaceTime

Tom og Jorun var veldig spente da de banket på døra til Heidi. Uten avtale på forhånd, var det ikke godt å si om hun var hjemme. Og ganske riktig - ingen lukket opp. - Da prøver vi å ringe, sa Tom og slo nummeret.

- Hei, Heidi. Ser du hvor vi er, spør Jorun Stiansen på FaceTime til en av de fire heldige vinnerne på Råholt.

Jorun og Tom overrasket Heidi på FaceTime utenfor døra hennes hjemme på Råholt.

- Vi tok en råsjans på å reise til Råholt uten å vite om vinnerne var hjemme. Da var det fint at vi traff Heidi på FaceTime, forteller Tom.

- Jeg er like rundt hjørnet!

Den tredje vinneren på Råholt bor i huset bortenfor Heidi. Men heller ikke her er det noen som åpner døra. - Vi får vel ringe ham også, sier Jorun.

- Hei, Johnny. Hvor er du? Vi står utenfor hos deg!

Men Johnny er ikke langt unna. Og samtidig som at Tom hører stemmen hans i telefonen, hører han ham også fra bokstavelig talt rundt hjørnet. - Jeg hadde bare vært ute et lite ærend, forteller Johnny som har fri én dag i uka. Dermed får han overrakt vinnersjekken personlig fra de to ambassadørene.

I tillegg til Anne Britt, Heidi og Johnny er det én annen nabo som også har lodd i postkode 2070 LX Råholt. Hun var ikke hjemme, og tok heller ikke telefonen, men kan vente seg et hyggelig vinnerbrev i posten. Premien finner alltid frem!

Månedens gullpostnummer
- slik fungerer det

Når vi deler ut månedsgevinsten, deler vi først ut 1 million kroner til alle med riktig postkode. Deretter deler vi ytterligere 250 000 kroner på alle lodd i hele postnummeret. Postkoden din finner du ved å sjekke loddet ditt. Om loddnummeret ditt starter med 2070 LX, så bor du i postkode 2070 LX. Og denne måneden er det nettopp de med lodd i postkode 2070 LX som kan juble høyest.

Det er til sammen 4 vinnerlodd i postkode 2070 LX Råholt som deler 1 million kroner. I tillegg drysser 250 000 kroner over 397 lodd i hele postnummeret. - Her er det mange som støtter gode formål, det er vi så glade for, smiler Postkodelotteriets Jorun Stiansen.

Du støtter alltid en god sak

Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø. Hvert lodd teller!

Vil du også ha sjansen til å vinne?