Rita fikk en fin inngang til pensjonisttilværelsen da 4870 Fevik ble månedens gullpostnummer

15. februar 2024 - 4870 Fevik - 1 250 000 kroner

4870 EN Fevik - 1 million kr - 500 000 kr per lodd

4870 Fevik - 250 000 kr - 828 kr per lodd

- Postkodelotteriet er jo over hele landet, også ble det lille meg her på Fevik, utbrøt Rita fornøyd da Jorun Stiansen banket på døra hjemme hos henne og ektemannen Tore.

Rita har akkurat gått av med pensjon etter 45 år i kommunen. Nå kan hun nyte pensjonisttilværelsen litt ekstra etter at månedsgevinsten landet i Fevik - og i hennes postkode!

Mange vinnere på Fevik

Det er mange som har lodd på Fevik. Postnummergevinsten på til sammen 250 000 kroner fordeles på 302 lodd i postnummeret. Og ekstra heldige var Rita og én annen nabo som hadde lodd i postkode 4870 EN Fevik. De deler i tillegg 1 million kroner!

Drømmer om å reise

Rita hadde ingen anelse om hvor mye som skjulte seg på vinnersjekken i gullkonvolutten som Jorun hadde med seg, og hadde ikke rukket tenke mye før Jorun spurte hva hun drømmer om å bruke litt ekstra penger på. Men ekteparet liker å reise, og Rita forteller at hun håper å kunne få gjort det litt mer fremover nå som hun har blitt pensjonist. Med 500 828 kroner ekstra på konto kan de få oppfylt alle reisedrømmene, fra Hurtigruta til Nordkapp og storbyferie i Paris eller Roma til et sted der det er godt og varmt.

Rita trodde først ikke det var sant da 4870 Fevik ble månedens gullpostnummer og hun fikk besøk av Jorun Stiansen.

Støtter en god sak

For mange er det støtten til gode formål som er motivasjonen for å kjøpe lodd i Postkodelotteriet. Slik var de også for Rita fra Fevik.

- 200 kroner i måneden er jo ingenting i forhold til at man støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer, sier hun.

Postkodelotteriet er nemlig et veldedighetslotteri hvor minst 50 prosent av netto omsetning går til de to organisasjonene. Dermed bidrar alle som kjøper lodd til å gjøre verden til et litt bedre sted for både mennesker og miljø. Steg for steg, lodd for lodd.

Takk for at du er med å bidra!

Vil du også ha sjansen til å vinne?