Silje og Daniel fra Jøsenfjorden fikk hver sin vinnersjekk

27. april 2024

4134 YW Jøsenfjorden - 100 000 kr - 33 334 kr per lodd

Silje sto midt i lamminga hjemme på gården i Jøsenfjorden da Tom og Jorun fra Postkodelotteriet ringte henne. Med sau, kyr, fire barn og full jobb ved siden av gårdsdrifta går det i hundre, men med en gevinst fra Postkodelotteriet kan hun få seg en etterlengtet ferie.

- Drømmereisen må bli en tur til London og Chelsea-kamp, forteller den glade vinneren på telefon.

Det er til sammen tre lodd i postkode 4134 YW Jøsenfjorden som deler premiepotten på 100 000 kroner. Den andre vinneren heter Daniel og har to lodd. Han får dermed en sjekk på 66 668 kroner. Og kanskje det blir ny telefon for noe av premien? Da Tom og Jorun ringte kunne han nemlig ikke ta i mot videosamtalen, siden kameraet var knust.

Vi gratulerer uansett begge vinnerne med en hyggelig lørdagsgevinst!

WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer vinner alltid
I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Og uansett hvem som vinner, vinner alltid SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. De to organisasjonene mottar nemlig minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter at premier er utbetalt. Takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kan SOS-barnebyer hjelpe enda flere barn og WWF beskytte enda flere dyr og enda mer natur. Er det ikke fint å tenke på at dine vinnersjanser også er en mulighet for andre?

Vil du også ha sjansen til å vinne?