Bestill innen 31. juli for å bli med i neste trekning!

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:45 500
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Vil gi Tom Stiansen en go'e knip

Søndagsgevinsten denne uken går til 4346 FX Bryne. Det er 2 vinnere i postkoden, og de deler gevinstpotten på 250 000 kroner.

Elin fra Høyanger fikk telefon fra Tom Stiansen

I Postkodelotteriet vinner du vanligvis sammen med naboene dine. Men hva skjer om du er den eneste i postkoden som har lodd? Det opplevde Elin i postkode 6993 RV i Høyanger i dag.

Ny milliongevinst til 8622 Mo i Rana

I juli landet Postkodelotteriets månedsgevinst i 8622 Mo i Rana. Med mer enn 100 vinnerlodd i postnummeret, blir det mange blide fjes å se på Mo. Men de som har størst grunn til å juble, er fire heldige naboer i en postkode på Mjølan. De deler nemlig en million kroner!

Dobbel vinnerlykke for Marianne og Rita fra Jessheim

- Gratulerer med dagen! Det er ikke hver bursdag man får Tom Stiansen på døra med kake, blomster og gullkonvolutt. Men når man bor i den heldige postkoden og attpåtil har bursdag, da blir det sånn!

Lørdagens postkode er 3880 NV Dalen

Lørdagsgevinsten denne uken går til 3880 NV Dalen. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 2 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Søndagens postkodegevinst går til 4025 LD Stavanger

Søndagsgevinsten denne uken går til 4025 LD Stavanger. Det er 13 vinnerlodd i postkoden som deler gevinstpotten på 250 000 kroner. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!