Bli med idag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Bli med i dag!

Her kjøper du enkelt dine lodd i Postkodelotteriet og sikrer dine vinnersjanser!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Bli med i dag!

Her kjøper du enkelt dine lodd i Postkodelotteriet og sikrer dine vinnersjanser!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Slik fungerer det

Din adresse er ditt loddnummer, og vi trekker nye postnumre og nye vinnere hver dag.

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Linda fra Langesund vant en splitter ny Tesla!

Det var litt ekstra spennende da Jorun skulle ringe en av vinnerne fra postkode 3970 GO Langesund . Det er nemlig ikke hver dag vi deler ut en splitter ny Tesla model 3 i Postkodelotteriet!

Arild og Anne Grethe vinner 250 000 kroner sammen

Denne uken er det postkode 2636 NZ Øyer som er ukens postkode og vinner av 250 000 kroner . Arild var på jobb på Felleskjøpet da Jorun ringte med nyheten om at han er en av ukens heldige vinnere. - Oj, kjempemessig, utbryter han når han ser summen på vinnersjekken. - Jeg hadde ikke regna med det var så mye .

- Det betyr så mye! Kerstin fra Bødalen vant 500 000 kroner

I dag er det postkode 3472 QH Bødalen som vinner postkodegevinsten på 1 million kroner . Kerstin er en av de to naboene som vinner premiepotten sammen, og får nyheten på telefon fra Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen.

Lette etter ukjent vinner i 9 måneder

Da Postkodelotteriets ukegevinst landet i Fauske i fjor sommer, var det mange glade vinnere som fikk litt ekstra feriepenger inn på kontoen. Den ene vinneren viste seg å være svært vanskelig å få tak i, men det stoppet ikke Postkodelotteriets Marie Hultstrøm.

Kjempegevinsten på 10 millioner kroner til Dombås!

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du sammen med naboene dine. Denne gangen er det naboene i postnummer 2660 som deler Kjempegevinsten på 10 millioner kroner .

74,4 millioner til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer siden 2018

Den 2. februar mottok WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer årets første utdeling fra Norsk Postkodelotteri. Overskuddet fra veldedighetslotteriet har på kort tid blitt en viktig inntektskilde for de to organisasjonene. Siden lotteriet etablerte seg i Norge i 2018, har de mottatt hele 74,4 millioner kroner.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Og når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner!

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.