Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.
Bestill innen 30. september for å bli med i neste trekning!

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

To vinnerlodd i Stavanger

Lørdagsgevinsten denne uken går til 4015 HS Stavanger. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 2 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

13 er lykketall i 4846 QO Arendal!

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og dagens postkodegevinst går til 4846 QO Arendal. Det er 13 vinnerlodd i postkoden som deler gevinstpotten på 250 000 kroner. Vi gratulerer til alle vinnerne!

100 000 kroner fordelt på 10 lodd i postkode 2430 IR Jordet

Lørdagsgevinsten denne uken går til 2430 IR Jordet. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 10 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Vibeke fra Terråk vant 250 000 kroner!

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Søndager trekker vi ut en postkode som vinner 250 000 kroner, og gevinsten deles på alle lodd i hele postkoden. Men om du er den eneste med lodd i postkoden, så stikker du også av med hele gevinsten. Og det var nettop det som hendte da søndagens gevinst landet i postkode 7980 WI Terråk. Her bor nemlig Vibeke, og denne gangen var hun den eneste i postkoden med lodd i Postkodelotteriet. Dermed hadde Tom og Jorun en sjekk på 250 000 kroner til Vibeke.

15 vinnerlodd i postkode 5542 ZO Karmsund

Lørdagsgevinsten denne uken går til 5542 ZO Karmsund. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 15 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

– Se på den sjekken!

De fleste av oss må ha litt flaks for å få besøk av Postkodelotteriets Tom og Jorun Stiansen. For SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond, har det blitt et av årets faste høydepunkt. Hvert år mottar de nemlig en andel av lotteriets omsetning. "Selv om jeg har fått Tom og Jorun på besøk flere ganger allerede, blir jeg fortsatt både overrasket og overveldet når jeg ser beløpet på sjekken," sier Karoline Andaur i WWF.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.