Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Søndagens postkodegevinst går til 3302 PL Hokksund

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og dagens postkodegevinst går til 3302 PL Hokksund. Det er to lodd i postkoden som deler gevinsten i dag. Gratulerer til vinnerne!

Inger fra Voss vant 100 000 kroner

Lørdagsgevinsten på 100 000 kroner denne uken går til 5705 TG Voss. Inger er den eneste med lodd i postkoden og fikk en hyggelig telefon fra Jorun og Tom Stiansen. - Å, herlighet! Dere må ha verdens beste jobb, utbryter hun når de to ambassadørene avslører summen hun har vunnet.

Jørn vant 250 000 kroner da postkodegevinsten landet i Skien

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og denne gangen var det én heldig vinner i postkoden. Vinneren fikk telefon fra Tom og Jorun med den gode nyheten.

Bjørn vant 100 000 kroner i postkode 4318 ZM Sandnes

Lørdagsgevinsten denne uken går til 4318 ZM Sandnes. Det var én heldig vinner i postkoden denne gangen som kan juble for en gevinst på 100 000 kroner.

Månedens gullpostnummer er 4817 His

Hver måned trekker vi ut månendes gullpostnummer her i Postkodelotteriet. Månedens gullpostnummer er 4817 His. Her er det til sammen 100 vinnerlodd som deler gevinsten på 1 250 000 kroner - 12 lodd i postkode 4817 DL His og 88 lodd i hele postnummeret.

To nye postkodemillionærer på 2040 Kløfta!

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du alltid sammen med naboene. Og når det er mange naboer som har kjøpt lodd, er det mange å juble sammen med. Da Tom og Jorun tok turen til 2040 Kløfta for å dele ut Kjempegevinsten på 10 millioner kroner, hadde de med seg hele 236 gevinstsjekker.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.