Bestill innen 30. juni for å bli med i neste trekning!

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:45 500
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Postkode på Varhaug vinner - igjen!

Lørdagsgevinsten denne uken går til Varhaug - igjen! Forrige måned stoppet Tom på Varhaug for å overraske Jorid og to andre naboer. Denne gangen er det en annen postkode i samme postnummer som har vunnet: Fem vinnerlodd i postkode 4360 WI Varhaug deler gevinsten på 100 000 kroner!

Fire naboer i postkode 9130 KX Hansnes i Troms vinner 250 000 kroner sammen!

Denne søndagen er det postkode 9130 KX Hansnes i Troms som stikker av med gevinstpotten på 250 000 kroner. Jorun Stiansen ringte de heldige vinnerne for å overrekke den gode nyheten, men bare én av vinnerne tok telefonen. - Bor du i Hansnes vil jeg anbefale deg å sjekke loddet ditt for å se om du har postkode 9130 KX Hansnes, smiler hun.

Lørdagens postkode er 2413 WH Elverum

Lørdagsgevinsten denne uken går til 2413 WH Elverum. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 4 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Nå blir det ferier og feiringer for gjengen fra Bjerke: Månedens gullpostnummer er 0589 Oslo!

Oslo viste seg fra sin beste side da Jorun tok turen til Bjerke med favnen full av gullkonvolutter. Denne gangen var det 0589 Oslo som ble månedens gullpostnummer, og de heldige naboene deler 1 250 000 kroner.

10 heldige naboer i postkode 4480 CK Kvinesdal

Det er 10 vinnerlodd i postkode 4480 CK Kvinesdal som deler gevinstpotten på 250 000 kroner denne søndagen. Vi gratulerer alle vinnerne!

Lørdagens postkode er 1920 RX Sørumsand

Denne lørdagen går lørdagsgevinsten på 100 000 kroner til postkode 1920 RX Sørumsand. Premiepotten fordeles på 9 lodd i postkoden. Det er fire naboer som vinner sammen, hvorav en av dem har 6 lodd. Han får dermed en gevinst på 6 x 11 112 kroner = 66 672 kroner. Gratulerer til alle sammen i postkode 1920 RX Sørumsand.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!