Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Slik fungerer det

Din adresse er ditt loddnummer, og vi trekker nye postnumre og nye vinnere hver dag.

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Hjelp naturens superhelter!

Du har mye å takke bier, sommerfugler og andre insekter for! De pollinerer planter og gir oss mennesker mat på bordet. Dessverre holder stadig flere av disse superheltene på å forsvinne, men du kan bidra til å snu utviklingen ved å skape et miljø som de pollinerende insektene trives i. Våre venner i WWF Verdens naturfond gir råd om hvordan du kan bidra til å gjøre Norges hager villere , slik at våre hardtarbeidende superhelter kan fortsette å gi liv til planeten vår.

1890 Rakkestad vinner 350 000 kroner

Sondre var ute og leverte traktorutstyr på jobb, da Jorun Stiansen ringte ham opp på en videosamtale. Sondre forteller at han aldri har vunnet noe særlig tidligere, men at det hadde vært gøy å vinne litt penger. Når Jorun trekker ut sjekken og han får se beløpet på 250 556 kroner , går det opp for ham at han er blitt en kvart million rikere.

– Helt spinnvilt!

Det ser ut til at firkløveren har begynt å spire på Stadlandet, for der lander nemlig månedsgvinsten på 1 250 000 millioner kroner. De to postkodevinnerne Arny og Peder fikk seg dermed et hyggelig møte med Tom og Jorun, som ringte dem opp med en videosamtale.

350 000 kroner til Ulset i Åsane

Ukens postkodelgevinst går til Bergen og postnummer 5118 Ulset. 250 000 kroner fordeles på 26 lodd i postkoden 5118 MC, og 100 000 kroner fordeles på 53 lodd i postnummeret. – Det var koselig å få en sånn beskjed, forteller Tor, som er en av postkodevinnerne på Ulset. Han har fire lodd i postkoden, og vinner rett over 46 000 kroner. Han forteller at han og kona har campingvogn og at de er glade i å dra på tur.  – Kanskje det blir en tur til Danmark med båten fra Bergen i påsken, svarer Tor på spørsmålet om han har tenkt å feire gevinsten.

Kjempegevinsten landet i nord!

For aller første gang landet Postkodelotteriets Kjempegevinst i Nord-Norge , og Tom og Jorun delte ut 10 millioner kroner i postnummer 9162 og postkoden 9162 KU . Dermed var det duket for jubel og gledestårer på en flott solskinnsdag i vakre Sørstraumen. Totalt delte 12 naboer Postkodelotteriets Kjempegevinst på 10 millioner kroner, og tre av vinnerne ble postkodemillionærer.

Preben fra 5363 Ågotnes satt i møte da han fikk gledesbeskjeden

Ukesgevinsten lander i Ågotnes i Øygarden! Det er 7 vinnerlodd i postkode 5363 FB Ågotnes som deler 250 000 kroner, og 342 lodd i postnummeret som deler 100 000. Det blir 35 715 kroner til hvert lodd i postkoden og 293 kroner til hvert lodd i postnummeret.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Og når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner!

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.