Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Rekordutbetaling: Mer enn 100 millioner til WWF og SOS-barnebyer

Formålet til Postkodelotteriet er å skaffe penger til gode formål. Nå er tallene for 2022 klare, og resultatet innebærer en rekordutbetaling til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Ukens postnummer er 4309 Sandnes

Månedens siste ukesgevinst går til 4309 Sandnes. Det betyr flere heldige naboer i Rogaland, for det er bare tre uker siden ukegevinsten landet i Stavanger. Denne gangen er det én heldig vinner med riktig postkode som vinner 250 000 kroner.

Sigrid-Marie og naboene i 2072 Dal vinner ukesgevinsten denne uken

Ukens postnummer er 2072 Dal. Postkodegevinsten på 250 000 kroner deles på to lodd i postkode 2072 IL, mens 100 000 kroner fordeles på 106 vinnerlodd i hele postnummeret. Gratulerer til alle vinnerne!

Mo i Rana har fått sin første postkodemillionær!

Månedens gullpostnummer i januar er 8622 Mo i Rana. En heldig vinner satt med alle tre loddene i den vinnende postkoden. Han vinner dermed 1 011 198 kroner og blir Ranas første postkodemillionær. Vi gratulerer! Men han er ikke den eneste som har grunn til å juble. Det var nemlig 64 vinnerlodd i resten av postnummeret som også får en andel av gevinsten.

Ukens postnummer er 2165 Hvam - Jannicke vant over 250 000 kroner!

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Søndag 15. januar landet lotteriets ukegevinst i postnummer 2165 på Hvam i Nes kommune. Det var til sammen 88 heldige vinnere i postnummeret denne gangen, men heldigst av alle var Jannicke.

60 naboer fra Rognan deler 10 millioner kroner

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du alltid sammen med naboene dine. Da Tom og Jorun Stiansen besøkte 8250 Rognan i dag, hadde de hele 60 gevinstsjekker i kofferten. Det ble både jubel, latter og et par gledestårer da vinnerne åpnet sjekkene sine!

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.