Bestill innen 31. mai for å bli med i neste trekning!

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:45 500
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Søndagens postkodegevinst går til 4645 UG Nodeland

Søndagsgevinsten denne uken går til 4645 UG Nodeland. Det er 4 vinnerlodd i postkoden som deler gevinstpotten på 250 000 kroner. Tom og Jorun Stiansen har som jobb å dele ut gevinster til heldige vinnere. De fire naboene fra Nodeland fikk den hyggelige beskjeden på telefon. Vi gratulerer til vinnerne!

Lørdagens postkode er 1940 DK Bjørkelangen

Lørdagsgevinsten denne uken går til 1940 DK Bjørkelangen. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 7 lodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Tom og Jorun ringte heldige vinnere i månedens gullpostnummer 9407 Harstad

Månedens gullpostnummer er 9407 Harstad. Her er det til sammen 6 vinnerlodd i postkoden som deler 1 000 000 kroner, og 74 lodd i postnummeret som deler 250 000 kroner. Tom Stiansen fikk med seg makker Jorun og overrasket postkodevinnerne på telefon. Nå håper de at gevinsten lander i Harstad igjen snart og at de får sjansen til å komme og besøke glade vinnere i nord! Se hvordan postkodevinnerne i 9407 OV Harstad reagerte da de fikk telefon fra Postkodelotteriet.

Søndagens postkodegevinst går til 7081 KT Sjetnemarka

Søndagsgevinsten denne uken går til 7081 KT Sjetnemarka. Det er 3 vinnerlodd i postkoden som deler gevinstpotten på 250 000 kroner. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Lørdagens postkode er 4360 SL Varhaug

Vi skal til Jæren, nærmere bestemt Varhaug, for å dele ut lørdagens postkodegevinst på 100 000 kroner! Den heldige postkoden er 4360 SL Varhaug, og det er tre naboer som deler premiepotten.

Kjempegevinsten på 10 millioner kroner går til 4438 Sira

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene. Denne gangen lander Kjempegevinsten på 10 millioner kroner i 4438 Sira, og det er 34 naboer i den lille bygda som kan juble sammen. Ekstra heldige er postkodevinnerne i postkode 4438 AG Sira. Og for én familie er det tredobbel flaks - både mor, far og sønn i huset har hvert sitt lodd. - For et sjokk, jeg har aldri sett så mye gitt vekk, sier mor i huset. Nå blir det både oppussing og reise på familien. Nederst i saken kan du se en lengre video med vinnerne fra Sira.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!