Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.
Bestill innen 30. september for å bli med i neste trekning!

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:42 300
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

250 000 kroner til naboer i postkode 6512 PW Kristiansund

Det er fire vinnerlodd i søndagens postkode 6512 PW Kristiansund. Torill er en av vinnerne, og har to lodd. Der med fikk hun 2x 62 500 kroner på vinnersjekk over telefon fra Jorun og Tom Stiansen. - Det passet bra! Jeg er akkurat på vei hjem fra handletur i Sverige, forteller den glade vinneren. - Det er synd jeg er på vei hjem og ikke på vei til, ler hun. Her kan du se hvor overrasket hun ble da Jorun og Tom slo på tråden:

To vinnere i sommerbyen Tønsberg

Lørdagsgevinsten denne uken går til 3113 PE Tønsberg. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 2 lodd i postkoden. 24 år gamle Halvor er en av vinnerne, og fikk telefon fra Jorun og Tom som hadde en vinnersjekk på lur. I tillegg til Halvor er det en nabo til i postkoden som også får en vinnersjekk fra Postkodelotteriet. I Postkodelotteriet vinner du nemlig sammen med naboene - hvis du har lodd, da ...

1,25 millioner kroner til månedens gullpostnummer 5222 Nesttun

Regnet høljet ned på ekte vestlandsvis da Jorun og Tom tok turen til månedens gullpostnummer 5222 Nesttun med 1,25 millioner kroner i kofferten. 1 million kroner fordeles på 8 lodd i postkode 5222 KV Nesttun, og 250 000 kroner fordeles på 37 vinnerlodd i hele postnummeret. Med tre lodd var Aase ekstra heldig, og fikk et hyggelig hjemmebesøk av de to blide ambassadørene.

Hallgeir i postkode 2943 SE Rogne vinner 250 000 kroner!

I Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og denne gangen var det én heldig vinner i postkoden. Den heldige vinneren heter Hallgeir og fikk en hyggelig telefon fra de to ambassadørene våre Jorun og Tom.

Tre vinnerlodd i 4374 XG Egersund

Lørdagsgevinsten denne uken går til 4374 XG Egersund. Gevinsten på 100 000 kroner fordeles på 3 lodd i postkoden. Elin har to lodd, og fikk en hyggelig telefon av Jorun og Tom. Her kan du se hvordan hun reagerte:

8 vinnerlodd i Oslo deler 250 000 kroner

Postkodelotteriet er det noen som vinner hver eneste dag. Hver søndag får en heldig postkode dele 250 000 kroner, og dagens postkodegevinst går til 0480 DZ Oslo. Det er 8 vinnerlodd i postkoden. Vi gratulerer til alle vinnerne!

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.