Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:43 200
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:43 200
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Abonnement uten bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Vinnersjanse månedsgevinst: Ca. 1:43 200
Maksimalt gevinstbeløp er 2 millioner kroner per lodd per trekning.

Slik fungerer det

For bare 200 kroner måneden har du sjansen til å vinne med postnummeret ditt – hver dag!

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

3748 Siljan vinner igjen: Tove og Jan Erik vant en million på sommerferiens første dag

Det ble en særdeles god start på sommerferien for ekteparet Tove og Jan Erik. De var på vei til båten på sommerferiens aller første dag, da de ble oppringt av Postkodelotteriets ambassadører Tom og Jorun. Under samtalen fikk de vite at de hadde vunnet en halv million hver. – Det var kjempegøy å vinne , forteller Tove fra båten i Oslofjorden. Hun og mannen er snart ferdige med den første ferieuken til sjøs. Hun forteller at de to var på vei til båten, på det som var sommerferiens første dag, da de ble oppringt av Tom og Jorun sist fredag. Pengene skal blant annet brukes til nytt kjøkken og nye briller, forteller hun.

Naboer i Vesterålen vinner Kjempegevinsten på 10 millioner kroner

Det er naboer i 8432 Alsvåg i Vesterålen som vinner Kjempegevinsten på 10 millioner kroner. Med to lodd i postkoden 8432 AX og 22 lodd i postnummeret fikk Alsvåg to nye postkodemillionærer da Tom og Jorun delte ut den tredje Kjempegevinsten i 2022.

Tom og Jorun i Uganda: Omsorgsfulle voksne former fremtidens samfunn

En god barndom legger grunnlaget for et godt voksenliv. Og siden god omsorg går i arv, er den ikke bare viktig for hvert enkelt barn, men også for fremtidens generasjoner og samfunn. På plass hos SOS-barnebyer i Uganda fikk Tom og Jorun oppleve hvordan organisasjonen jobber for at barn skal få vokse opp med omsorgsfulle voksne rundt seg.

Naboer på Bryne vinner ukesgevinsten!

3. juli 2022 - 4344 Bryne - 350 000 kroner 4344 JO Bryne - 250 000 kroner - 42 180 kroner per lodd 4344 Bryne - 100 000 kroner - 513 kroner per lodd

Unni fra Rjukan vant en kvart million

Unni, som bor i postkoden 3660 BF Rjukan var langt fra vinneradressen da hun mottok vinnerbeskjeden fra Postkodelotteriet. Hun var nemlig på hytta i Austervoll da telefonen ringte før helgen. Hun er en av 60 vinnere i postnummer 3660 Rjukan som deler Postkodelotteriets ukesgevinst på 350 000 kroner, og som den eneste med lodd i postkoden er hun blitt en kvart million rikere.

Tesla og 1 250 000 kroner til Mandal

Mange naboer i Mandal kan vente seg et ekstra påfyll med feriepenger i år. Tom tok nemlig med seg sjekker med saftige beløp, og en ekstra spesiell overraskelse til månedens gullpostnummer – 4515 Mandal. Wigdis er en av tre heldige naboer i postkoden 4515 IB som kan vente seg 338 654 kroner inn på kontoen. I tillegg er hun trukket ut som vinner av en Tesla Model 3.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Postkodelotteriet er et abonnement, så du går aldri glipp av en vinnersjanse. Når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner.

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.