Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Bli med i dag!

Garantert vinnere hver dag

Ingen bindingstid

Du støtter WWF og SOS-barnebyer

Slik fungerer det

Din adresse er ditt loddnummer, og vi trekker nye postnumre og nye vinnere hver dag.

Dine vinnersjanser!

 Vinn flotte gevinster hver eneste dag! Her er en oversikt over alle gevinstene.

En bedre verden

Les mer om hvordan du er med på å gjøre verden litt bedre når du kjøper et lodd i Postkodelotteriet.

Kvart million til vinner på Gol

Ukesgevinsten går til Gol! Det er én vinner i postkoden 3550 PM Gol som vinner 250 000 kroner. I tillegg fordeles 100 000 kroner på 96 lodd i postnummeret.

Naboer i 4760 Birkeland vinner ukesgevinsten

Ukens postnummer er 4760 Birkeland, og i Birkeland er det mange vinnere! Det er 97 lodd i postnummeret og 14 lodd i postkoden 4760 UP Birkeland. Med huset fullt av håndverkere, kommer gevinsten på et ypperlig tidspunkt, forteller en av vinnerne.

Roy fra Brumunddal vant Tesla og en kvart million!

På det som var en fantastisk solskinnsdag for alle involverte, tok Tom og Jorun turen til månedens gullpostnummer 2385 Brumunddal. I postkoden 2385 RR delte de ut over en million kroner og en splitter ny Tesla Model 3.

– Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi gjøre enda mer for livet i havet!

Med lodd i Postkodelotteriet støtter du WWF Verdens naturfonds arbeid med å bekjempe plastforsøpling og å sikre et sunt og levende hav. Noen av de som får en bedre fremtid takket være loddkjøperne, er hvaler og spekkhoggere langs norskekysten.

1900 Fetsund vinner 350 000 kroner

Ukesgevinsten på 350 000 kroner går til Fetsund! Tre vinnere med hvert sitt lodd i postkoden 1900 LN Fetsund deler 250 000 kroner, samtidig som 100 000 kroner fordeles på 288 lodd i postnummeret.

Med hjerte for Ukraina

I Postkodelotteriet er vi også dypt bekymret for krigen i Ukraina og de alvorlige konsekvensene for de som bor der. Krigshandlingene fører til store sivile tap og lidelser, ødelegger grunnleggende infrastruktur og driver mennesker på flukt. Humanitære organisasjoner melder om store behov for både mat, vann, medisiner og annet livsviktig utstyr.

Disse står bak lotteriet:

Slik fungerer Postkodelotteriet


Vinn på ditt postnummer

Har du en adresse, har du allerede et loddnummer. Alt du trenger å gjøre, er å aktivere dine vinnersjanser. Og når ditt postnummer blir trukket ut, vet du at du er en vinner!

Du vet at du har vunnet

Loddnummeret ditt er basert på postnummeret, og dermed vet du alltid når du vinner. Hører du naboene juble, vet du at du også har vunnet! Glemmer du å følge med på ukens postnummer, gjør det ingenting. Vi vet hvem som vinner og sørger for at du alltid får gevinsten din.

Alltid noen som vinner

Vi presenterer nye vinnere og nye postkoder hver uke. Uansett om det er du som vinner eller noen andre, går en andel av ditt lodd hver eneste måned til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Derfor gir ditt lodd alltid gevinst – for noen!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer. Lukk.