12.500 kroner til 8 heldige vinnere i Kristiansand

23. november 2018 – 4628 – Kristiansand S – 100.000 kroner

 

Ukas postnummergevinst gikk til postnummer 4628 Kristiansand S der 8 heldige vinnere delte premien på 100.000 kroner og fikk hver sin sjekk på 12.500 kroner.

Det var Postkodelotteriets ambassadør Jorun Stiansen som fikk ta turen til hjemlige trakter for å dele ut pengepremien til de heldige vinnerne. I Postkodelotteriet vinner du på adressen din, og du vinner sammen med naboene. «Det er utrolig gøy å endelig få dele ut de første premiene i Postkodelotteriet i Norge. Å se hvordan Postkodelotteriet har gitt til så mange i resten av verden har vært ekstremt givende, og jeg gleder meg til å få til det samme her i Norge», sier en henrykt Jorun Stiansen.

Svenske Emil var én av de åtte vinnerne i postnummer 4628 Kristiansand S. Han stakk i tillegg av med hele postkodegevinsten på 100.000 kroner. «Jeg visste ingenting om hvor mye jeg hadde vunnet, så det var veldig spennende», sier Emil som forteller at pengene kommer ekstra god med nå som han har blitt far. «Kona ble veldig glad da jeg fortalte det, nå blir alt med den nye babyen enklere for oss. Så kan det jo fort hende at noe av pengene går til litt andre ting også, som litt oppussing hjemme eller kanskje en ferietur».

Postkodelotteriet ble startet i Nederland i 1989 og er i dag operativt i Nederland, Norge, Sverige, Storbritannia og Tyskland. 50 prosent av omsetningen går tilbake til spillerne som premier, og minst 50 prosent etter at premier er trukket fra går til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

Både WWF og SOS-barnebyer jubler over den gode starten og håper nordmenn fortsetter å kjøpe lodd. I Norge har Lotteritilsynet gitt Postkodelotteriet konsesjon til å selge til sammen 125.000 abonnementer i lotteriet. «Dette er kjærkomne midler for SOS-barnebyer for å sikre enda flere barn god omsorg og utvikling», understreker generalsekretær Bente Lier. Generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Bård Vegar Solhjell, forteller også at bidraget fra Postkodelotteriet absolutt betyr noe: «Med dette lotteriet kan vi nå fokusere mer på å begrense klimaendringene og redde det som er igjen av naturen. WWFs Living Planet Report viser at vi bare siden 1970 har mistet 60 prosent av verdens dyreliv».

Vil du også spille Postkodelotteriet? Ta en titt på hvordan det fungerer. Vi presenterer nye gevinster hver uke. Kjøp lodd før 30. november for å være med på trekningen i desember. Da trekker vi også Kjempegevinsten på 2 millioner kroner!