Sandefjord vinner igjen!

30. august 2019 – 3230 Sandefjord – 100 000 kroner – 5 556 kroner per lodd

Ukens postnummergevinst går til postnummer 3230 Sandefjord, og det er dermed andre gang på kort tid at Vestfold-byen vinner i Postkodelotteriet! Totalt er det solgt 18 lodd i postnummeret, som deler gevinsten på totalt 100 000 kroner.

Postkodelotteriets to ambassadører i Norge, Jorun Stiansen og Tom Stiansen, reiser rundt i Norge for å overraske vinnere i lotteriet. «Det er alltid utrolig gøy å møte så mange vinnere rundt om i landet», sier de to og beklager at de ikke fikk besøkt Sandefjord denne gangen. «Vi håper vi får tatt turen til Sandefjord igjen neste gang noen vinner der», sier de.

Postkodelotteriet deler ut premier hver eneste uke, og halvparten av lotteriets omsetning går tilbake til spillerne. Etter at premier er trukket fra går minst 50 prosent til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Under Arendalsuka delte Tom Stiansen ut penger til begge de to organisasjonene. Både WWFs Bård Vegar Solhjell og Bente Lier i SOS-barnebyer bekrefter at pengene kommer godt med i deres arbeid.

Vil du også ha sjansen til å vinne?