Vinneren bor i Tønsberg

13. mars 2020 – 3117 FD Tønsberg – 250 000 kroner

Fra øst til vest! Forrige uke landet postkodegevinsten i Fredrikstad. Denne fredagen er det postkode 3117 FD Tønsberg som er ukens postkodevinner.

Fredag den 13. kan se ut til å bli en lykkedag for den heldige vinneren med riktig postkode denne uken! Det er solgt ett lodd i postkoden, og den heldige vinneren stikker dermed av med hele premiepotten på 250 000 kroner. I tillegg deler alle i postnummeret 100 000 kroner.

Over 20 millioner til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond

Siden høsten 2018 har Postkodelotteriet delt ut overskuddet fra lotteriet tre ganger til SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond. Totalt har organisasjonene mottatt over 20 millioner kroner. «Overskuddet fra lotteriet er et viktig bidrag som gjør en forskjell for barn som trenger trygge og omsorgsfulle voksne rundt seg. Nå kan enda flere få et trygt hjem», sier Bente Lier, generalsekretær i SOS-barnebyer.

Totalt har de som har kjøpt lodd i Postkodelotteriet internasjonalt delt ut over 100 milliarder kroner til humanitære prosjekter og organisasjoner i hele verden. Det gjør oss til verdens tredje største private humanitære giver.

Vil du også ha sjansen til å vinne?