3636 Rollag vinner månedens postnummergevinst

15. desember 2020 – 3626 Rollag – 250 000 kroner – 14 706 kroner per lodd

Årets siste månedsgevinst går til postnummer 3626 Rollag. Her er det 14 vinnere som deler 17 lodd og premiepotten på til sammen 250 000 kroner.

Vinnerne ble kontaktet på telefon ettersom vi ikke tar sjansen på å reise rundt og besøke vinnerne våre i disse tider. Din trygghet er vår første prioritet. Premiene finner uansett veien hjem til vinnerne! Det er Postkodelotteriets ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen som fikk gleden av å ringe noen av vinnerne våre fra Rollag.

Inga har akkurat blitt medlem av Postkodelotteriet, og gjør store øyne da hun får telefon fra Jorun. «Å, wow! Jeg trodde det var 200 kroner eller noe, jeg», sier hun da hun får se vinnersummen.

Ganiga var på jobb som helsearbeider da hun ble oppringt på FaceTime med den gode nyheten. Da Tom trekker sjekken med 14 706 kroner av gullkonvolutten, jubler kollegaene hennes i bakgrunnen. De har ikke kjøpt lodd enda, men det spørs om de ikke skal gjøre det nå. Det er jo heller ikke første gang Postkodelotteriet har vinnere i Rollag. En av vinnerne som vant 13. juli i år i Rollag heter Jorun. Med fire barn, 10 barnebarn og 7 oldebarn kommer nok premien godt med nå før jul.

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene dine. Premiepotten fordeles på alle lodd. Har du flere lodd, vinner du flere andeler. May Jorun er en av de fra Rollag med to lodd. På sjekken i hennes gullkonvolutt står det derfor 29 412 kroner.

Du støtter en god sak gjennom Postkodelotteriet

Når du er medlem av Postkodelotteriet støtter du WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer samtidig som du har muligheten til å vinne sammen med naboene dine.

«Med midlene fra Postkodelotteriet kan vi støtte familier gjennom kriser og sørge for at barn ikke blir alene. Hvert barn i god omsorg er en investering for fremtiden», sier Sissel Aarak, fungerende generalsekretær i SOS-barnebyer, som forteller at dette arbeidet er enda viktigere nå enn noensinne. «De økonomiske og sosiale konsekvensene av koronapandemien gjør at mange flere barn lever i familier som ikke lenger klarer å dekke barnas grunnleggende behov. At vi har mulighet til å styrke vår innsats for å støtte familier som er i en utsatt situasjon, er derfor veldig viktig for å minske de negative konsekvensene av pandemien for barna», slår hun fast.

Vil du også ha sjansen til å vinne?