En glad gjeng fra Indre Arna vinner ukens postkodegevinst

17. oktober 2021 - 5261 PL Indre Arna - 250 000 kroner - 62 500 kroner per lodd

Det var en spent gjeng som møtte opp for å ta i mot Postkodelotteriets Tom Stiansen i gata i postkode 5261 PL Indre Arna. Postkoden er ukens postkode, og alle med lodd vinner 250 000 kroner sammen. Med fire lodd i postkoden, blir det en premie på 62 500 kroner per lodd.

På spørsmål om hvorfor de hadde kjøpt lodd, svarer alle at det var bidraget til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer som var avgjørende. - Det er fantastiske organisasjoner begge to, sier Arve og forteller at han nesten hadde glemt at han fremdeles hadde lodd i Postkodelotteriet. Vi møter ham sammen med to av naboene foran huset han kjøpte i fjor. Nå sparer han til garasje. - Garasjen skal hete «Stallen», et passende navn til en Ford Mustang.

Det var tre glade naboer i postkode 5261 PL Indre Arna som fikk hver sin vinnersjekk av Tom Stiansen. For én av dem var det andre gang han vant. Postnummer 5261 Indre Arna vant nemlig i april 2019, og da vant alle i postnummeret 12 500 kroner hver. Nå blir det spennende å se om det blir hat-trick for Inge. Med det åttende barnebarnet på vei får nok uansett premien bein å gå på.

Overskudd til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer

Akkurat som for Arve, Linda og Inge fra Indre Arna, er det bidraget til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer som for mange er grunnen til at de har kjøpt lodd i Postkodelotteriet. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går til de to organisasjonene. - Bidraget fra Postkodelotteriet til organisasjoner som WWF og SOS gjør virkelig en stor forskjell. Hvert eneste lodd betyr noe for både mennesker og miljø. Jeg er utrolig stolt av å være en del av dette unike lotteriet, sier Jorun Stiansen, som sammen med Tom Stiansen er Postkodelotteriets ambassadør i Norge. Sammen besøker og ringer de vinnere fra hele landet hver eneste måned. Kanskje det er du som får besøk neste gang?

Vil du også ha sjansen til å vinne?