En halv million til månedens postnummer: 2849 Kapp

15. november 2021 - 2849 Kapp - 500 000 kroner - 7 937 kroner per lodd

Månedens postnummer er 2849 Kapp i Østre Toten. Med doble gevinster i november er det 500 000 kroner som drysser over alle med lodd i postnummeret. Postkodelotteriets ambassadør Tom Stiansen tok turen for å gratulerer vinnerne.

Siden ekteparet Turid og Oddvar vant månedens postkodegevinst, vant også alle med lodd i månedens postnummer. Langs Mjøsvegen begynner folk å samle seg for å ta i mot gevinsten fra Tom og Postkodelotteriet. - Her er det noen kjente fjes, ja, sier en av vinnerne, og det er tydelig at flere kjenner hverandre. Tettstedet Kapp har like over 2000 innbyggere, og det er solgt 63 lodd i postnummeret.

Det var mange blide fjes på Kapp som kom for å ta i mot sin del av månedens postnummergevinst. - Kapp er den fineste plassen på jord! Og selv i novemberdis, men med så mange glade vinnere, er vi ikke uenige. - Vi håper folk fra Kapp fortsetter å ha lodd, så får vi kanskje sjansen til å komme tilbake, sier Tom Stiansen.

Ditt lodd er på mange måter alltid et vinnerlodd

Når du kjøper lodd hos Postkodelotteriet, bidrar du til å gjøre verden til et litt bedre sted. Minst 50 prosent av nettoinntekten, etter at gevinster har blitt utdelt, går til veldedige organisasjoner. I Norge støtter vi SOS-barnebyer og WWF Verdens naturfond.

Vil du også ha sjansen til å vinne?