Kjempegevinsten på 10 millioner kroner går til 3219 Sandefjord

10. januar 2024 - 3219 Sandefjord - 10 000 000 kroner

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene. Og når Tom og Jorun reiser ut for å dele ut Kjempegevinsten, er det mange som har grunn til å juble! Denne gangen er det postnummer 3219 Sandefjord som deler vår største gevinst på hele 10 millioner kroner. Aller heldigst var naboene i postkode 3219 GA Sandefjord som også hadde riktig postkode.

Tom og Jorun besøkte postkodevinnerne i Sandefjord

Kjempegevinsten deles ut tre ganger i året. Da er det slik at halvparten av Kjempegevinsten på 10 millioner kroner fordeles på alle lodd i postkoden, mens resten deles på alle lodd i hele postnummeret. Hvor mye du vinner, er avhengig av hvor mange lodd det finnes totalt i både postnummeret og i postkoden, og dessuten hvor mange Kjempepoeng hver enkelt har.

Det var et vinterkledd Sandefjord i strålende sol og bitende kulde som møtte Postkodelotteriets to ambassadører Tom Stiansen og Jorun Stiansen da de tok turen til Sandefjord for å besøke postkodevinnerne i 3219 GA Sandefjord.

- Nå skal jeg aldri slutte å ha lodd!

Det er mange nysgjerrige blikk når de to rødkledde ambassadørene tropper opp i gata i postkode 3219 GA Sandefjord. Akkurat denne postkoden har nemlig vunnet i Postkodelotteriet tidligere! Overraskelsen var derfor stor for Beate da hun fikk vite at hun hadde vunnet igjen.

- Nå stoppa det litt i hjertet mitt her, utbryter den glade vinneren når hun ser summen på sjekken. - Det var moro!

Forrige gang hun vant gikk premien til et boblebad, en bil og en liten ferie med familien. Ferie står fremdeles høyt på ønskelista. - Vi drømmer om en større reise med familien til varmere strøk, kanskje et cruise eller en safari, forteller hun, men legger til: - Jeg tør egentlig ikke tenke på hvor, jeg vet ikke om jeg forstår det helt enda. Men én ting er hun i alle fall soleklar på: - Nå skal jeg aldri slutte å ha lodd!

Mer enn 100 000 nordmenn har allerede vunnet i Postkodelotteriet - kjøp ditt lodd i dag og få sjansen til å vinne store gevinster!

Nå blir det ferie til varmere strøk på Beate og familien. - Men det skal ikke så mye til å bli varmere enn det er her nå, spøker mannen Finn Erik. Sammen tok de to i mot Tom Stiansen hjemme på døra i Sandefjord.

- Helt rått! For en kickstart på 2024!

Samtidig i huset bortenfor har Jorun tatt med seg to gullkonvolutter. Her bor nemlig ekteparet Frode og Merete, og de har hvert sitt lodd i Postkodelotteriet. - Vi kjøpte lodd etter at naboen vant forrige gang, forteller Merete. Frode er opprinnelig fra Arendal, men flyttet til Sandefjord for kjærligheten. - Jeg er jo spesielt fornøyd med å bo her nå når du kommer på besøk, ler han til Jorun og innrømmer at nervene er i høyspenn. Også for Frode og Merete er det ferie som står øverst på ønskelista.

På én-to-tre trekker de ut hver sin vinnersjekk av gullkonvolutten. - Det er helt rått, utbryter Frode. - Dette hadde jeg aldri trodd, fortsetter han mens Merete tørker tårene. - For en kick-start på 2024, supplerer hun og bokstavelig talt skjelver. - Jeg er nok både gira og litt kald, innrømmer hun. Med 812 265 kroner hver er det i alle fall mer enn nok til en reise for å finne varmen.

Klikk her for å kjøpe ditt lodd og bli med på moroa! Nye postkoder vinner hver eneste dag!

Barna skal få velge

Med nymåket sti pyntet med norske flagg finner Tom veien hjem til den neste vinneren. Det er ikke lenge siden Tina og de to barna hennes på 7 og 10 år flyttet inn i nabolaget. Helt på tampen av fjoråret kjøpte hun seg et lodd i Postkodelotteriet.

- Jeg kjøpte lodd først og fremst for spenningens skyld og tenkte at kanskje jeg er heldig, men mest sannsynlig ikke, forteller hun, og legger til at valget falt på Postkodelotteriet også for å støtte en god sak.

Tom har med seg en liten innflytningsgave fra Postkodelotteriet.

Tina rakk akkurat å bli med i Postkodelotteriet før Kjempegevinsten landet i nettopp hennes postkode og postnummer. - Tenk å være så heldig, jeg kan ikke tro det. Sånt skjer jo ikke med meg, sier hun når hun har tatt i mot vinnersjekken på over 200 000 kroner. Nå blir det ferietur med barna. - Drømmereisen deres er nok til Legoland. Syden kunne også vært fint. Vi får se, barna får bestemme - dette er for dem, smiler en fornøyd vinner.

- Jeg fikk litt hjerteklapp da jeg så Jorun

Med gullkonvolutten under armen ringer Jorun på den neste vinnerdøra. - Dette passer bra med en stille januar på jobb, sier Bjørn som jobber som selvstendig næringsdrivende. Med 812 265 kroner kan han puste lettet ut. I tillegg har Bjørn mange han pleier å hjelpe. - Det er flere enn meg som blir glade nå! sier han, men lover Jorun å bruke litt på seg selv også.

Nå blir det bryllup!
- Hvor flaks går det an å ha?

Da det ble klart at Kjempegevinsten landet i 3219 Sandefjord, og i postkode 3219 GA, var det én av vinnerne som ble ekstra overrasket. Marius flyttet fra gata for to år siden, men hadde glemt å melde adresseendring. - Det er litt karakterbrudd for meg, som alltid pleier å ha orden i sysakene. Jeg ville vel egentlig ikke flytte, spøker han. Sammen med samboeren Emilie har han tatt turen tilbake til gamle hjemtrakter for å møte Tom, Jorun og resten av gjengen i Postkodelotteriet. Paret har akkurat forlovet seg, og forteller at et bidrag til bryllupsfesten vil komme godt med. Og nettopp dét er det første han utbryter når han trekker ut vinnersjekken. - Oj! Da kan det bli bryllup, ja!

Marius og Emilie hadde planlagt å gifte seg om tre år, men forteller at nå kan kanskje festen fremskyndes. - Vi hadde planlagt et budsjettvennlig bryllup, men nå kan vi slå på stortromma! Og selv om Emilie skyter inn at det kunne vært på et slott i Frankrike, forteller hun at drømmebryllupet er hjemme i Sandefjord med fint vær, nydelig kjole, god mat og alle gjestene de ønsker å dele dagen med. - Alt dette kan vi få nå, men fint vær kan man ikke kjøpe seg, ler hun. Flaks at Sandefjord er et av stedene i landet med flest soldager!

- Dette unner jeg alle å oppleve!

Marianne og samboeren Henrik har kikket nysgjerrige ut av vinduet en god stund når turen endelig kommer til deres dør. Det er ikke første gang Marianne har vunnet i Postkodelotteriet. Hun var en av vinnerne da månedsgevinsten landet i postkoden under pandemien, og fikk den gang en telefon fra Jorun. Denne gangen ringer begge ambassadørene på døra hjemme hos henne.

- Jeg har ganske høy puls nå, innrømmer hun.

Med to lodd i Postkodelotteriet har Sandefjord nå fått sin nye postkodemillionær! På vinnersjekken Marianne trekker ut av gullkonvolutten står det hele 1 218 398 kroner.

- Dette var mer enn litt! utbryter samboeren Henrik. - En skikkelig utavdegsjæl-opplevelse!

Marianne har mistet munn og mæle. - Jeg er kjempeglad, jeg klarer bare ikke å si noe, sier hun.

Men nå blir det fest, en ekstra god middag til kvelden og kanskje en ferietur til en rolig og fin øy i Hellas.

De heldige vinnerne i postkode 3219 GA Sandefjord møtes til jubel i gata. I tillegg til postkodevinnerne, vinner også alle med lodd i hele postnummer 3219 en del av Kjempegevinsten. Les mer om Kjempegevinsten her.

Og mens Tom og Jorun pakket sammen for å vende snuten mot nye postkoder og nye vinnere, vinker Marianne og Beate farvel og på gjensyn mens de er på vei opp til naboene Merete og Frode for å feire litt ekstra. Hvem vet, kanskje vi sees igjen?

Vi oppdaterer saken med video av vinnerne.

Vil du også ha sjansen til å vinne?