Wenche og Jørn vant hele gevinstpotten på Jevnaker!

28. april 2024

3520 KN Jevnaker - 250 000 kr - 41 667 kr per lodd

Søndagsgevinsten denne uken går til 3520 KN Jevnaker. Her er det 6 vinnerlodd, men bare to vinnere - de har nemlig tre lodd hver. I Postkodelotteriet vinner du sammen med de nærmeste naboene, og noen naboer er ekstra nære. De to vinnerne våre bor på nøyaktig samme adresse på Jevnaker. Husstanden stakk dermed av med hele gevinstpotten!

Jørn tok ikke telefonen da Tom og Jorun ringte for å overbringe den hyggelige beskjeden. Så da ringte de like godt til Wenche, som kunne fortelle at han var på vei til en runde golf. Når han kom hjem ventet litt av en overraskelse!

Her kan du se hvor glade de to vinnerne ble.

- Er du seriøs?

- Er du seriøs??, ler Wenche da hun får høre at det er Tom Stiansen i andre enden av telefonrøret. Hun forteller at hun kjøpte lodd etter at hun så andre hadde vunnet i nærheten av der hun jobbet på Gran.

- Jeg tenkte at det der kan jo skje meg også.

Og ganske riktig! I dag skjedde det nettopp henne.

Wenche vant 125 001 med sine tre lodd i postkode 3520 KN Jevnaker. Da Jorun og Tom ringte visste hun ikke enda at mannen også vant det samme!

Tom ringte tilbake

Etter telefonsamtalen med Wenche, fikk Tom ekstra lyst til å få tak i Jørn også på telefon. Men selv etter enda et anrop fra Postkodelotteriets telefon, tok han den ikke. Men Tom er ikke den som gir opp - etter tredje forsøk fikk han svar.

- Jeg vet ingenting om summen eller noe, sier en litt overumplet mann. Han har hørt fra kona at hun har vunnet, men ikke hvor mye. Med tre lodd hver blir gevinsten på til sammen en kvart million kroner!

Takk for at du støtter WWF og SOS-barnebyer

I Postkodelotteriet har du sjansen til å vinne flotte gevinster sammen med naboene dine samtidig som dere støtter WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. To ganger i året besøker vi de to organisasjonene med en sjekk fra Postkodelotteriet. Takk for at du er med og gjør en forskjell!

Vil du også ha sjansen til å vinne?