Mandagsvinneren av 100 000 kroner bor i Heggedal

11. mai 2020 – 1389 UT Heggedal – 100 000 kroner

Det blir nok ingen blåmandag for den heldige vinneren i postkode 1389 UT Heggedal, som vinner dagens postkodegevinst 100 000 kroner. Vinneren er alene i postkoden, og vinner dermed hele premiepotten!

Når du vinner i Postkodelotteriet, vinner du sammen med naboene. Men da må naboene ha kjøpt lodd! Denne gangen var det bare én loddkjøper i postkoden, som dermed vinner hele premiepotten alene.

Postkodelotteriet har besøkt Asker tidligere, blant annet da Tom Stiansen delte ut postnummergevinsten på hjemmebane og postkodegevinsten til Sofie og Snorre Olav. Sistnevnte har blant annet brukt premien på julefeiring for vanskeligstilte familier i Brasil. Denne gangen blir det dessverre ikke besøk til Asker, men vinneren har fått en hyggelig telefon. Vi gleder oss til vi kan reise rundt og besøke vinnerne igjen!

Hver gang du kjøper lodd i Postkodelotteriet er du med i trekningen om alle våre vinnersjanser. I tillegg bidrar du til at verden blir et litt bedre sted: Postkodelotteriet støtter det viktige arbeidet til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning etter fratrekk for premier går til de to organisasjonene.

Vil du også ha sjansen til å vinne?